im_sheyda مدیر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 788 عنوان حس ششم میخایید بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 70 پست سلام خانوم هاحس ششم هستم سوال دارید بپرسیدفقط قبلش برای حاجت رواییم بی زحمت یه حمد بخونید از ته دلتون باشه لطفااگر از ته دلتون نیست لطفاً حمد نخونید فقط سوال بپرسید ❤️🥀 امروز | 13:55 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 788 جواب اعتراضم به كد ١٩ آموزش و پرورش چي مياد قبولم ميكنن يا ردبراي بچه دوم حامله نشدم مشكل از منه يا ... احتمالش کمه اعتراضت قبول شه میتونی واسه سری بعد بیشتر تلاش کنیبچه هم فکر نمیکنم به این زودی بچه دار شید یکم بیشتر باید تلاش کنی
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 788 عزیزم و بهم بگو ک ازدواجم با ا هست؟ کی پیشرفت زیادی میکنم.؟ توی چ کاری باشم پیشرفت زیادی میکنم نه فعلا ازدواجتو باهاش نمیبینم انگار نمیخاد دودلهحس میکنم زیاد تلاش نمیکنی ک پیشرفت کنی خیلی نیاز به تلاش بیشتر داری اونی ک تو ذهنتع
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 788 مرسی حالا چی قبول میشم؟ حس میکنم چیزی م دوسداری رو میتونی بیاری
ام،البنین عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 10166 احتمالش کمه اعتراضت قبول شه میتونی واسه سری بعد بیشتر تلاش کنیبچه هم فکر نمیکنم به این زودی بچه دار ... متوجه نميشي چه عيبي داريم كه بچه دار نميشيم ديگه؟ چه تلاشي بكنم آخه رد صلاحيت شدم وگرنه نمره رو آوردم
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 788 خوندم فداتشمبرادرم کی ماشین میگیره ؟ مدل بالا هست؟ مرسی گلمفکر نمیکنم فعلا بتونه پولش زیاد آماده نیست ی مشکلی داره انگار یکم باید سعی کن چون اونی ک میخاد پولش به اون اندازه جور نشدع
لالههههههههه عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 455 نه فعلا ازدواجتو باهاش نمیبینم انگار نمیخاد دودلهحس میکنم زیاد تلاش نمیکنی ک پیشرفت کنی خیلی نیاز ب ... مرسی فداتشم فقط کار استخدام جوره برای خودم و برادرم.؟
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 788 خصوصیاتم میگی قد بلند چهار شونه یک خورده توپر
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 788 خوندم برات کی ازدواج میکنم با کییی🤲🏻😌😂 پرسیدی ی سری ها💆🏻♀️😂🫣مرسی گلم
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 788 سلام لطفا به من بگو آیا این کاری که میخام شروع کنم به موفقیت منتهی میشه؟؟ نه زیاد حس میکنم خیلی به روحیاتت نمیخوره مناسبت نیست
آنی؛ عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 161 خوندم از ته دلم برات عزیزمبهم بگو بهم علاقه مند میشه ؟و میگه به زبون میاره؟باهاش ازدواج میکنم؟ میرسم؟
sana_221 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 4236 پرسیدی ی سری ها💆🏻♀️😂🫣مرسی گلم میدونم خاستم حمد بخونم برات دیگه سوال نداشتم همشو پرسیدم🥲😂💕
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 788 خوندم از ته دلم برات عزیزمبهم بگو بهم علاقه مند میشه ؟و میگه به زبون میاره؟باهاش ازدواج میکنم؟ مرسی گلمآره الانم حس داره بهت اما حسش کمه میخاد مطمئن شه از خدش بعد بگه بهتاگر بتونی یکم سیاست داشته باشی سعی کن اشناییتون درست پیش بره و با اخلاق همدیگه سازگار باشید احتمالش هست
im_sheyda مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 788 یعنی چی یعنی مشکل پیدا میکنم که فقط یدونه؟😳🥺یا خودم نمیخوام؟؟؟؟؟؟؟؟. حس میکنم خدت شاید نخای حالا بخاطر مسائل مالی شاید
آنی؛ عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 161 مرسی گلمآره الانم حس داره بهت اما حسش کمه میخاد مطمئن شه از خدش بعد بگه بهتاگر بتونی یکم سیاست داشته ... مرسی عشقم ❤️امیدوارم به هرچی تو دلته برسی