2777
2789

مثلا تو ی جمع عمومی نشستید بعد بگن چرا ساکتی حرف نمیزنی یا مثلا بگن راز آروم بودنت چیه

بنظرتون این حرف خیلی زشته؟؟

یا من زیادی حساسم؟

آخه واقعا به اونا ربطی نداره خب یکی کم حرفته یکی پرحرف دلیل نمیشه این سوال بپرسی

به من زیاد میگن برام مهم نیست

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوششون اومده ازت چه اشکالی داره

خوششون اومده؟؟😐

تو از یکی خوشت بیاد بهش همچین حرفی میزنی؟؟

بعد فکر نمی‌کنید طرف ناراحت بشه؟؟؟

به فرض اگه خوششون هم اومده باشه من بعد از این حرف ازشون متنفر میشم

اووو زیاااد پیش اومده واسم مخصوصا فامیل شوهرم چون همگی پرحرفن و صداشونم بلنددد ...یسریا هدفشون اینه ک اگ طرف خجالتیه یخش آب شه و تو بحث شرکت کنه بعضیام مرض دارن میخوان بگن تو کمحرف و آروم و منزوی و فلانی....

یعنی توی روحیت تاثیر نزاشته؟؟

نه خب مدلم اینطوریه من کلا اروم وکم حرفم 

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
اووو زیاااد پیش اومده واسم مخصوصا فامیل شوهرم چون همگی پرحرفن و صداشونم بلنددد ...یسریا هدفشون اینه ...

خب کارشون اشتباهه 

چون اگه طرف خجالتی باشه خجالتش بیشتر میشه نه اینکه میریزه

چقدر بعضیا بی درک و فهمن 

به اینجور افراد باید گفت به همون دلیلی که تو اینقدر حرف میزنی

تا بهمن حرفشون چقدر زشت بوده 

نه خب مدلم اینطوریه من کلا اروم وکم حرفم

منم همینطورم

ولی احساس میکنم بقیه حرفشون خیلی زشته 

وقتی بهم چیزی میگن عرق سرد میکنم تنگی نفس و سرگیجه میگیرم حالم بد میشه

هیچکس نمیفهمه چقدر درد میکشم 

یعنی اگه یکی به خودت همچین حرفی بزنه ناراحت نمیشی؟؟عکس‌العملت چیه؟

خب وقتی در جمع عمومی فقط یک نفر ساکت باشه طبیعیه که جلب توجه کنه. من هم اگر اون آدم باشم یا خجالتی هستم و توان برقراری ارتباط ندارم و از این که مستقیم مخاطب باشم استفاده می کنم و سر صحبت رو باز می کنم یا با یه لبخند به سکوت خودخواسته یا از سر ناتوانی خودم ادامه می دم

به هر حال اون حرف رو حرف نامربوطی که باعث ناراحتی باشه نمی بینم

منم همینطورمولی احساس میکنم بقیه حرفشون خیلی زشته وقتی بهم چیزی میگن عرق سرد میکنم تنگی نفس و سرگیجه ...

منم اولا خیلی ناراحت میشدم وقتی کسی اینطوری میگفت از خجالت اب میشدم الان برام مهم نیست قرار نیست برای حرف مردم خودمو تغییر بدم وقتی اینطوری راحت ترم