2777
2789
عنوان

قانون جدید دررابطه بامهریه به جریان افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 91 پست

شما اگه واقعا وکیل باشی و حقوق خونده باشی

میدونی که تو قانون ما چقدر بی عدالتی هست

و چقدر مردارو سر تر از خانوما در نظر گرفتن و

تو جامعه ما از خانومای مطلقه حمایت نمیشه

همینطور خیانت از طرف مرد بسیاااار زیاد شده

بعد با همچین چیزی موافقی و میگی خوبه🥴

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
حقد تنصیف ک جزو شروط ضمن عقده خانم وکیل و خیلی کارایی نداره ینی هرچی بعد ازدواج بدست اورده ک اونم می ...

ولی قانون خوبیه..جای بحث زیاد داره!

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما اگه واقعا وکیل باشی و حقوق خونده باشیمیدونی که تو قانون ما چقدر بی عدالتی هستو چقدر مردارو سر تر ...

سلام این مطالب شما تفسیر به ظاهر هست بله قرآن میگه مهریه رو بدهید و مجبور نکنید که بگذره چون مهریه هر چی باشه به هر میزان بعد از تعیین از حقوق مکتسبه زن میشه دقت بفرمایید بعد از تعیین ! کجا در قرآن و یا حتی شرع گفته شما بیا مهری که در توان تو که بماند در توان هیچ یک از خاندانت هم نیست تعیین کن و تا آخر عمرت خودت رو تو عسر و حرج بنداز و قسطی بده و تازه هیچ مالی هم نتونی بخری که اگر بخری باز هم توقیف بشه ؟! حضرت رسول می‌فرماید زنانی که مهریه کم دارند رو تحسین کرده و حتی روایات مهریه بالا رو شوم و ناپسند دانستن ! پس نگید .فسادی که مهریه با عرف فعلی ایجاد کرده خیلی بیشتر از منفعتشه ! خانواده ها رو از هم گسیخته اصلا مردها دیگه رو زنهاشون کنترل ندارن طرف ۳۰۰ سکه چیزی که عرف همین یکی دو سال پیشه کرده باشه الان بیشتر از ۳ میلیارد تازه با پول الان قیمتشه دارین بدین ؟! منطقیه ؟! چرا اصلا باید بدین ؟! مگه تموم میشه اونم چی خیلی از ازدواجها به یک سال هم نمی‌کشه! کجای دین به مرد توصیه کرده همچین حماقتی کنه؟

ولی قانون خوبیه..جای بحث زیاد داره!

قانون چرتیه چون دیگه کسی اونقد یهو پیشرفت نمیکنه بعد ازدواج هرچی داشته همونه بندرت کسی چیزی اضاف میکنه ک اونم میزنه ب نام ننش میره

فک کنم شما اقای مجرد هستین درسته؟

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

قانون چرتیه چون دیگه کسی اونقد یهو پیشرفت نمیکنه بعد ازدواج هرچی داشته همونه بندرت کسی چیزی اضاف میک ...

خیر خانومم

تا وقتی مهریه حتی کمترین میزان تو عرف ازدواجهاست تا وقتی شروط ضمن عقد تو عقد نامه هاست دخترها هیچ وقت به زندگی مشترک فکر هم نمیکنن فقط به شوهر به عنوان اسپانسر فکر می کنن ! زندگی سنتی پدرها و مادرهای ما این نبود! زن بگه کارکردن تو خونه وظیفه زن نییییییست ؟!، اصلا تمجید از دختر این بود دختر ما از هر انگشتش یک هنر میریزه کدبانوعه ! خیاطی بلده قالی بافی بلده آشپزی بلده و .... هنر زن به خانه داریش بود طلاق هم اصلا عار بود الان چی؟ چه افتضاحی بار آوردن با این اجرت المثل و مهریه و حق حبس و شروط ضمن عقد و ....