2777
2789
عنوان

قانون جدید دررابطه بامهریه به جریان افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 91 پست
من گرایشم جزا هست و پرونده های دعوی تجارت وخانواده قبول نمیکنم!

مطمئن بودم که پاتون به دادگاه خانواده نرسیده ...بد نیست گاهی با توجه به حرفه اتون به اون طرف ها هم سری بزنید یا از همکاران سراغی بگیرید تا شما که در راستای عدالت قدم برمی‌دارید اوضاع عدل و قضاوت رو در این زمینه هم جویا بشید

موفق باشی دوست عزیز 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر خانوممتا وقتی مهریه حتی کمترین میزان تو عرف ازدواجهاست تا وقتی شروط ضمن عقد تو عقد نامه هاست دخت ...

چقد زن ستیز افرین

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

سلام این مطالب شما تفسیر به ظاهر هست بله قرآن میگه مهریه رو بدهید و مجبور نکنید که بگذره چون مهریه ه ...

مهریه ای که در توانش نباشه در نظر گرفته نمیشه

هزارتا سکه هم مهریه باشه وقتی طرف نداره

دادگاه میگه همون 114 تا

که یدونه سکه هم انقد تیکه تیکه میکنن نمیفهمی چیشد

قانون زندانم که برای مهریه برداشتن

همش به نفع مرده دیگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
حق تنصیف اموال میگیریم☺خودم وکیل هستم البتهشده مهریه برا خانوم ها کسب درامد متاسفانه واین راه پیشگیر ...

اونوقت شما ک ب گفته خودتون وکیلی و تنها حق مسلم یک زن در دین و کشور ایران رو منبع پول در اوردن میدونید نه احقاق حقوق مسلمش و ب راحتی توهین میکنید و همه بانوان ارجمند و با شرف و بی مهابا جمع می بندید(وکیل🤣)!!! ،نظرتون در مورد حقوق اقایون نظیر حق طلاق و ازدواج تا ۴ همسر و صیغه تا بینهایت ،حق حضانت فرزند ، اجازه خروج از کشور بدون موافقت خانم... هزار حق دیگه چیه بزرگوار!!!!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

وا ربطی نداره ها.اونو که خدا گفته ارث زن نصفه😐

همون خدام گفته مهریه حق زنه نگفته اونقد تحت فشارش بدین ک ببخشه یا بگذره نگفته قسط بندی بشه نگفته پیش پیش دنگشو ب دولت بده

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

چقد زن ستیز افرین

فکر من نیست آمار و مستندات طلاق و پرونده های خانواده ست ! آمار واقعی از هر ۵ تا ازدواج ۳ تا طلاق ! بماند اون دو تا هم چطوری زندگی می کنن انقدر آمار طلاق و مطالبه مهریه افتضاحه که این قانون جدید رو واسه کنترل مهریه تصویب کردن برید خودتون نظر سنجی کنید مردها چند درصد از ازدواجشون راضین؟!تا این آمار رو میدی دخترها میگن همه که مثل هم نیستنننننن! خودشون رو مستثنی می کنن بعد خودشون همون شرایط رو مطالبه می کنن

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

خیر خانوممتا وقتی مهریه حتی کمترین میزان تو عرف ازدواجهاست تا وقتی شروط ضمن عقد تو عقد نامه هاست دخت ...

جون تموم اجدادت اگه زن باشی

خجالت بکش مرتیکه گنده خاله زنک اومدی تو سایت بارداری .. میخوری

گمشو تو زیرزمین خونتون گریه کن چون هیچ زنی حاضر نیست به مردای خاله زنک و بدبختی مثل تو حتی نگاه کنن