2777
2789

قانون اصلاح مهریه به جریان افتاد 

یعنی دیگه ثبت مهریه مفتی نیست ، اگر اعدادبالا بخوای ثبت کنی باید پول بدی.

- ۱۴ تا سکه: 

صفر

- بین ۱۴ تا ۱۰۰ سکه: 

۴هزارم قیمت سکه‌ها

- ۱۰۰تا ۲۰۰ سکه: 

۲٪ قیمت سکه‌ها

- ۲۰۰ سکه به بالا: 

۱۵٪ قیمت سکه‌ها

یعنی اگه  1000 سکه بخوای مهر کنی

باید 7 میلیارد و نیم حق ثبت بدی

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

۷ میلیارد داشته باشم شوهر میخوام چیکار 

مهریه رو می‌خوام چیکار 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر اصلا ماهم اینطوری تمام حق و حقوق رو میگیریم به علاوه 14 سکه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

همچین چیزی هنوز تصویب نشده

این درصدا فعلا برای وقتیه که بخواین مهریه اجرا بزارین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

چ مسخره ینی واقعا اجرایی شد؟

یه مهریه بود چقد بشون فشار اومد هزار جور بلا سرش اوردن ک ندن 

بعد اونوقت این همه سال ارث و دیه زن نصفه و حق طلاق و حضانت با مرده یکی صداش درنیومد اینه مرد ایرانی بدجنس و خودخواه

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

نهایتش سکه نمیندازیم .طلا به گرم میندازیم😛

حق تنصیف اموال میگیریم☺

خودم وکیل هستم البته

شده مهریه برا خانوم ها کسب درامد متاسفانه واین راه پیشگیریس و بسیار درسته

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

نهایتش سکه نمیندازیم .طلا به گرم میندازیم😛

آی زرنگ😂

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

مهریه من نصف خونس که همون اول میزنن به نامم

این سکه بازیا چیه😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
بهتر اصلا ماهم اینطوری تمام حق و حقوق رو میگیریم به علاوه 14 سکه

کدوم حق و حقوق ؟قانون و مگه میشه عوض کرد ؟طبق قانون اینا ارزش زن کمتره حالا هرچیم حق طلاق و کار و تحصیل بگیری ارث ودیه و خروج از کشور و حضانت و میخوای چیکار کنی؟