2777
2789
عنوان

دوس دارم معتاد شم

148 بازدید | 29 پست

خسته شدم از زندگی 

دلم مصرف الکل و گل و هروعین میخاد خیلی خستم خیلی ۱۹ سالمه 

هیچکسیم کنار خودم نمیخام فقط میخوابم زندگیمو با اینا پر کنم 

دلیل خستگیم از زندگی پدرمه 

نگین برو تراپی و روانشناس و... 

من از کلاس دوم با خودم حرف میزدم این مشکل از اون شبی بوجود اومد که دیدم بابام دستای مادرمو با طناب بسته و چهار ساعت شلاقش میزد و بعد هم بزور مادرمو خابوند کنار خودش  هیچ وقت اون صحنه یادم نمیره 

خیلی چیزای دیگم هست نمیتونم اینجا بگم 

چند ساله تو فکر خودکشیم و ی بار تو بازار شهر حدودا سه سال پیش هر پسری رو که میدیدم فکر میکردم مال منه با هرکیم که بودم بهم میگفتن تو باید درمان  شی مغزت مشکل داره  حتی بهم میگفتن رفتارت شبی کسخلاست . بابام خیلی ازیتم کرد ریشه اینا از پدرمه که تو ذهنم مونده 

کسی اینجا میتونه کمکم کنه؟

هیچکس نمیتونه کمکت کنه

فقط خودت میتونی به داد خودت برسی

این چیزارم بخوای مصرف کنی از ریشه نابود میشی

بقیه که به فکرت نبودن حداقل خودت به فکر خودت باش

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای خدای من عکس العمل مادرت چی بوده نسبت به پدرت؟؟ و اینکه مادرت می‌دونه همچین مشکلی داری ؟؟؟

اره میدونه مادرم خودش هم بیچارست پول غذا هم نداریم تازه امسال طلاق گرفت

هیچکس نمیتونه کمکت کنهفقط خودت میتونی به داد خودت برسیاین چیزارم بخوای مصرف کنی از ریشه نابود میشیبق ...

سخت شده زندگی برام. ۱۹ سالمه فقط دوتا دوست داشتم که اونام بهم میگفتن مریضی همیشه تنها بودم الانم که مادرم طلاق گرفته خستم نمیتونم کار کنم خرجی در بیارم ذوقی ندارم 

اره میدونه مادرم خودش هم بیچارست پول غذا هم نداریم تازه امسال طلاق گرفت

خداروشکر ک جدا شد از این موجود دوقطبی و روان پریش

و اینکه عزیزم شما بجای اینکه دنبال حلال مشکلات باشی میخای بدتر خودتو مادرت بنده خدارو داقون کنی بنظرم برو سرکار خودتو مشغول کن اینطوری از سرتم در میاد 

خداروشکر ک جدا شد از این موجود دوقطبی و روان پریشو اینکه عزیزم شما بجای اینکه دنبال حلال مشکلات باشی ...

نه خیلی سخته خونه نداریم پول نیست غذا هم بزور گیرمون میاد چیکار کنیم بریم حرم امام رضا معجزه میکنه؟

انقدم فاز منفی نده نگو نمیشه نمیتونم اینو بدون کلمات انرژی دارن از امروز برو یه ربع پیاده روی تو راه با هندزفری آهنگ شاد یا پرانرژی گوش بده ب مردم نگا کن اگه پارک نزدیکتونه ب طبیعت نگا کن ببین چقد انرژی میگیرب

هیچکس نمیتونه بجز خودت به خودت کمک کنهحقیقتا چیزای سختی گذروندی و تغییر هم سخته

بله مشکل همینه که تغییر سخته 

مادرم گفت میبرمت حرم امام رضا زندگی مونو درست کنه بنظرت معجزه میکنه؟

حتما باید بری پیش روان درمانگر دوست من خیلی مهمه برای ایندت

چیکار میکنه مثلا ؟؟ 

اره من شب ها با ی مرد حرف میزنم اما بقیه اونو نمیبینن خدا شاهده راست میگم 

سخت شده زندگی برام. ۱۹ سالمه فقط دوتا دوست داشتم که اونام بهم میگفتن مریضی همیشه تنها بودم الانم که ...

میفهمم عزیزم کامل درکت میکنم ولی جا نزن تا اینجا که پیش رفتی این همه سختیو پشت سر گذاشتی از اینجا به بعد با نابود کردن خودت زحماتتو حدر نده

سعی کن کار پیدا کنی درآمد داشته باشی حتی درآمد کمم بهت انگیزه میده

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»