2777
2789
عنوان

فقط ماهی یک تومن میگیرم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 128 پست
😂😂چن سالته؟ چیا میخری لوازم تحریر یعنی پاکن اینا؟

۲۲

نه عزیزم پاکن نه

لوازم تحریر فانتزی

مثلا روان نویسای فانتزی ، یا دفترچه و ...

خیلییییی قشنگنننننن

ساده دوس ندارم ، فقط فانتزی 😍😍😍

انقدددددد قشنگن آدم دیوونشون میشه

انقد مداد رنگی اینا دارم ، هیچکدومم استفاده نمیکنم

هرکی دیده عاشقشون شده 😍😂

یه دفترچه های رنگی قشنگی دارممم اییی خووداااا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلا هام دست مادرمه دقیق نمیدونم ولی زیاد نیست اندازش رو نمیدونم.. ولی 5 گرم خودم از پس انداز جمع کرد ...

کاش بجای نقره ها هزارتا از اون دستبند های یک گرمی میخریدی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
دیگه تصمیم گرفتم نخرم خریت کردم نیم کیلو نقره خودم کم کم جمع کردم فک کنم صد میلیون بخدا فقط پولشون ر ...

چقدر جالب ... 

میشه عکس بذاری از نقره هات؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
من اهل کار کردن هستم فقط از معلمی بدم میاد چون تمام خانوادم و فامیل و کس کارم معلم بودن زده شدم شغل ...

عزیزم بدون سابقه کار انتظار چ حقوقی داری؟

باتوجه ب اینکه شغلی نداری برات مناسبه بری تا بعد ی شغل دیگه انتخاب کنی

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
سسللم عزیزم میشه به منم یاد بدی دقیقا چطور باید کار کرد باهاش معتبره؟

سلام عزیزم بله کاملا معتبره از قسمت سرویس اعتباری اسنپ برات اعتبار میدن از 2 تومن تا 5 10 تومن بسته به استفادت از اپلیکیشن 

بعد میتونی خرید کنی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
راستش بیشتر هدفم مهاجرت بود نمیدونم چکار کنم چه شغلی

چندسالته؟

مدرکت چیه؟سطح زبانت در چ حد؟

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
دقیقا نمیدونم حالا چجوری جبران کنم اشتباهمو و طلا بخرم ☹️😔

بنظرم اون نقره ها رو بفروش بده به طلا