2777
2789
عنوان

دوست پسر دوست دختر از کجا همو پیدا میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانشگاه جای رل زدن نیست

دانشگاه رل نزنین

ایها الناااااس📢📢📢🔊🔊🔊

خودتونو با رل زدن تو دانشگاه مضحکه عالم و آدم نکنین بعد انگشت نما میشین تو کلاسا

هم آبروتون میره تا مدتها اسمتون سر زبونا میفته هم محیط علمی به گند کشیده میشه اینجوری🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از خرابه ها

چ قدر حرفت زشت بود 

این همه همکلاسی های من باهم اشنا شدن ابن همه خود تلویزیون تبلیغ میکنه میگه ازدواج دانشجویی و وام دانشجویی خب اینا تو دانشگاه باهم اشنا شدن و ازدواج کردن 

یعنی داشنگاه جای خرابه هاست؟

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

همسایه رو کجای دلم بزارم ؟ 😂🤦🏻‍♀️الان من از پسر همسایه خوشم میاد چه غلطی بکنم ؟ برم چی بگم بهش ؟

اسونه ک

تو ی محل هستید

ببین کیا بیرون میره برو جلوش سبز شو

کم کم متوجه میشه

اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس، مادر عاطفه و آرش

ما مجازی باهم آشنا شدیم

یه مدت فقط چت کردیم بعدش از اونموقع دیگه میریم بیرون

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
پس چرا من وقتی مجرد بودم کسی نمیومد سمتم توی پارک و همه جا

یه کلیپ تو اینستا بود یه مجری خانم عربی بود بود به مهمونش گفت ازار جنسی دیدی  تا حالا؟

مهمونش گفت نه خداراشکر حتی از ازار جنسی هم محرومم😂😂😂

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

همکلاسی داشتم این خانم مزاحم تلفنی شده بود ، خونه ی مجردی یک پسر در اومده بود 

پسر  سی    دختر بیست

دوست شدند  بعد عروسی کردن

یکی دیگه بود پسره شماره رو کاغذ انداخت جلوی دختر

برداشت با هم دوست بعد ازدواج 

پشمام چ نظراتی...شماره میدن باید برداری...😕چ زشت چ وقیحوایوایاکثر دوستی ها به ازدواج ختم نمیشم

من خودم ازدواجم سنتی بود 

ولی اینک بگم اکثر ازدواج های سنتی ختم ب خیر هم نمیشه