2777
2789
عنوان

بابا مامانم زور میگن میشه کمکم کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 85 پست
تو هم تو چادر اجبارت‌ میکنن؟من نمیتونم کنار بیام

نه اصلا کاری به چادر ندارن ولی خودم چون محیط شهرمون کوچیکه چادر سرم میکنم(همچنین به خاطر گزینش دانشگاه)

قبلا احساس میکردم عقب افتادم اگه چادر کنم الان باهاش حال میکنم اتفاقا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سنم ازت کمتر بود حدود ۱۵ سال پیش دعوا رو شروع کردم و از حق خودم دفاع کردم بماند که کتک خوردم حرف ...

خب من نمیتونم اینطوری رفتار کنم.. دلم نمیاد نمیدونم چه مرگمه‌ بس که عاشقشونم :(

خب من نمیتونم اینطوری رفتار کنم.. دلم نمیاد نمیدونم چه مرگمه‌ بس که عاشقشونم :(

منم همین بودم ولی ببین خانواده قرار نیست تا ابد باهات باشه.

درنهایت یجایی ازشون جدا میشی و خودت میمونی مشکلاتی که الان اگه جلوشو نگیری تبدیل میشه مشکلات روحی بزرگتر

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
من حال نمیکنم باهاشونچون عقب افتادم

نه بابا اینجوری نیست حالا این طرز فکر طبیعیه ولی واقعا اینجوری نیست خب هرکی فرهنگ خونوادگیش یجوریه یکی آزاده از همه لحاظ یکی نه اینا انتسابیه و فعلا نمیتونیم کاری کنیم

ولی بری دانشگاه وضعیتت بهتر میشه به یه استقلال نسبی میرسی نگران نباش

نه بابا اینجوری نیست حالا این طرز فکر طبیعیه ولی واقعا اینجوری نیست خب هرکی فرهنگ خونوادگیش یجوریه ی ...

تا دانشگاه دو سه سال مونده

من همین الان دارم روانی میشم میخوام با دوستام برم بیرون و چادر نپوشم

نه بابا اینجوری نیست حالا این طرز فکر طبیعیه ولی واقعا اینجوری نیست خب هرکی فرهنگ خونوادگیش یجوریه ی ...

میگه نمیزارن بره راه دور وقتیم که نزدیک باشه مدام کنترل میشه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
تا دانشگاه دو سه سال موندهمن همین الان دارم روانی میشم میخوام با دوستام برم بیرون و چادر نپوشم

دوسه سال چشم بهم بزنی گذشته میدونم چی میگی

ولی خب الان راه چاره چیه؟ واقع بین باش عزیزم فعلا شرایط و نمیشه تغییر داد حالا یا بشین کامل خواستت و بگو بهشون سعی کن باهاشون حرف بزنی متقاعدشون کنی یا اگه نشد بساز بهش عادت کن خودت و فعلا با شرایط وفق بده تا بعدا