2777
2789
عنوان

مربی رانندگی پیام داد چی جوابشو بدم🙄😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 42 پست
خب همینا رک به خودش بگو مگه کیهبهش بگو من بااین فرمون یاد نمیگیرم من باید با خونسردی کامل رانندگی یا ...

اره دقیقا من باید توی آرامش و سکوت یاد بگیرم..کسی کنار گوشم غر بزنه اصلااا نمیتونم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو مردا بهتر یاد میدن میرم با مرد زده شدن ندارد مگه کلاس اولیه بگیم معلم دعوات کرده زده شدی

آفرین

آدم باید اراده داشته باشه و براحتی جا نزنه

.                                                                  

باید مربی مرد میگرفتی. فوق العاده صبور با حوصله هستن تو رانندگی یاد دادن. 

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

آموزشگاهی که من رفتم مربی زنش خیلی خوش اخلاق بود درعوض مربی مرد 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
من کلا با مربی زن اوکی نیستمانگار مشکل شخصی دارن باهات😑

بخدا ک.. می‌گفت ورزشکاری مگ چی هستی ک فرمون سفت میگیری.. چرا هیچ واکنشی نشون نمیدی ...واقعا دلم میخاست بزنم توی دهنش.. آخه من با تو اصلا نمیتونم ارتباط خوب بگیرم..چجوری ی مهارت یاد بگیرم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️
بخدا ک.. می‌گفت ورزشکاری مگ چی هستی ک فرمون سفت میگیری.. چرا هیچ واکنشی نشون نمیدی ...واقعا دلم میخا ...

خب تازه کاری دیگه...طبیعیه

زنه ازت توقع داره شوماخر باشی 😂😂😂😂

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌