2777
2789
عنوان

مربی رانندگی پیام داد چی جوابشو بدم🙄😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 42 پست
بخدا ک.. می‌گفت ورزشکاری مگ چی هستی ک فرمون سفت میگیری.. چرا هیچ واکنشی نشون نمیدی ...واقعا دلم میخا ...

واااا به تو چه خب اه :/

استغفرالله

اصن بدم میاد از اینجور زنا 

خیلی جاها مردا واقن بهتر رفتار میکنن 

صبح میشه این شب 🌠
اره دقیقا من باید توی آرامش و سکوت یاد بگیرم..کسی کنار گوشم غر بزنه اصلااا نمیتونم

منم همینجوری

شاید باورت نشه رفتم کلاس میکاپ آرایشگره اینقدر غر میزد نرفتم قید آرایشگری و پولی ک اون وسط خرج کردن رو زدم بعد هی زنگ و پیام 

منم گفتم اول اخلاقت رو درست کن بعد هنرجو قبول کن پولمم نمیخام

کلا ۱۰ جلسه بود فقط ۵جلسه رفتم 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی احساس؟! رانندگی مگه قر و فر داره؟! میزدی تو دنده یه چشمک ریز میزدی بهش😐یه وقتام لپشو بکش احساس ت ...

بخدا ساعت ۷ صبح انتظار چه احساسی از من داره؟

تازه من از عشقم کات کرده ام اصلا احساس. و حوصله اینا فعلا ندارم ..

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️
خب بگو مردا بهتر یاد میدن میرم با مرد زده شدن ندارد مگه کلاس اولیه بگیم معلم دعوات کرده زده شدی

چرا اتفاقا خیلی مهمه.. مربی باید انگیزه بده.. تخریب و تحقیر نکنه.. باید هنرجو رو جذب کنه... بعدشم کسی ک تازه ار صفر میاد ی مهارت یاد بگیره مثل کلاس اولیه ک داره با دنیای رانندگی آشنا میشه

منم همینجوریشاید باورت نشه رفتم کلاس میکاپ آرایشگره اینقدر غر میزد نرفتم قید آرایشگری و پولی ک اون و ...

بخداک

همه پول ثبت‌نام بده بعد بری اعصابم خورد بشه😑 خب وحشیا عین آدم بیایید آموزش بدید...چرا وقتی ثبات روانی ندارید مربی میشید....مگ چاله میدونه عین سگ پاچه میگیرید.. اومدیم ی مهارت یاد بگیریم نه اینکه تحقیر و تخریب بشیم...

بخداک همه پول ثبت‌نام بده بعد بری اعصابم خورد بشه😑 خب وحشیا عین آدم بیایید آموزش بدید...چرا وقتی ثب ...

اره بخدا

منکه تو عمرم اینقدر تحقیر نشده بودم 

ولی شما هم کوتاه نیا مربی رو عوض کن ک بسوزه 

مربی مرد صبوره؟

بله خیلی دیدم. خودم دوتا مربی مرد باهام کار کرد

مامانمم مربی زن گرفته بود ۷بار رد شد. یه بار با یه مرد گرفت همون بار راحت قبول شد

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
اره بخدامنکه تو عمرم اینقدر تحقیر نشده بودم ولی شما هم کوتاه نیا مربی رو عوض کن ک بسوزه

الان مدیر آموزشگاه زنگ زد صحبت کرد..گفت جابجایی مربی برامون سخته و اینا..داشت بهونه می‌آورد.. گفتم من تصمیم جدیه...

مربی منم زن بود چون دلشون خیلی به ماشینشون میسوزه خوب یاد نمیدن

این خوب یاد میداد ولی اون ارتباط بین شاگرد و مربی شکل نگرفت...

الان مدیر آموزشگاه زنگ زد صحبت کرد..گفت جابجایی مربی برامون سخته و اینا..داشت بهونه می‌آورد.. گفتم م ...

اصلا زیر باز نرو 

اگ گفت نمیشه بگو پولمو بدین نمیام دیگ