2777
2789
عنوان

کیا ایودی گذاشتن ی لحضه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 25 پست
نه بابا الکی میگه

منم تعجب کردم ولی گفت احساس میکنم به یه چیزی برخورد میکنه

حالا یا نخشه یا چیز دیگه نمیدونم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

7 ساله دارمشدید و دردناک شده

با مسکن هم آروم نمیشید ینی؟

راستی من تازه ایودی گذاشتم یه پماد داده که با اپیلکاتور باید استفاده اش کنم نمیدونم چطوری استفاده کنم شما تجربه ای داری؟

منم تعجب کردم ولی گفت احساس میکنم به یه چیزی برخورد میکنهحالا یا نخشه یا چیز دیگه نمیدونم

شاید نخش رو حس کنه ولی به چیزی امکان نداره بخوره که چون مانع ایجاد نمیکنه اصلا

سلامتی و خوشبختی دخترم
با مسکن هم آروم نمیشید ینی؟راستی من تازه ایودی گذاشتم یه پماد داده که با اپیلکاتور باید استفاده اش ک ...

با مسکن اوکی میشم

احتمالا بخاطر عفونت داده عزیزم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
ی سوال دیگم داشتم راجب کار کردن ک میگن نباید کار های سنگین انجام بدیم مثلا چ کارهایی

بلند کردن اجسام سنگین یا بالا و پایین پریدن با شدت که جا به جا نشه زن داداشم خونه تکونی سنگین جابه جا کرده بود لکه بینی گرفته بود رفته بود تو دستشویی نخهاش از اونجاش آویزون شده بودن افتاده بود آیودیش البته به جنس آیودی و مهارت اونی که جا میزاره هم بستگی داره اون توی بهداشت گذاشته بود من پیش پزشک ولی من باشگاه میرفتم و مشکلی نداشت 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

امضات🥲از بچه هات چرا دوری؟

حامله بودم سرشون ( دوقلو ان )پدرشون فوت شد خانواده پدریشون ندادنشون  به من ...تاپیکام مفصل توضیح دادم عزیزم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...