بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جان جدت تبلیغ این کوفتی رو نکن این کارا با فرهنگ ما جور در نمیاد نمونش اسی پسره معلوم نیس سرش کجا گر ...
ازدواج سفید معنیش اینه که رابطه جنسی توش نیست بخاطر این میگن سفید ک خون بکارت و اینا توش نیست .اما یه عده اسم کثافت کاریاشون گذاشتن ازدواج سفید
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
هست . معنی اصلیش همونه . اما اکثرا برعکسش انجام میدن
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
جان جدت تبلیغ این کوفتی رو نکن این کارا با فرهنگ ما جور در نمیاد نمونش اسی پسره معلوم نیس سرش کجا گر ...
چطرز حرف زدنه چیکار بچه داری هی میزنی تو چشمش نمیبنی حالشو همچین با تکبر غرور حرف میزنی انگار تو الهه ی پاکی بقیه شیطان بپا خودت سرت نیاد با تکبر غرور حرف میزنی
چته تو ؟؟کدوم تکبر و غرور ؟حالت خوبه؟؟؟خدا شفات بده
برو پیامات بخون باز تا بفهمی چی داری میگی خدا شفات بده بچه داره درباره خودکشی میگه تو بدتر میگی اون پسره دنبال کار خوذشه این میخواد خودکشی کنه یه جوری رفتار میکنید که اگ نخواد انجام بده به خاطر حس گناه انجامش بده گناهش بیافته گردن امثال شما