2777
2789
عنوان

دلم میخاد تو راه برگشت تصادف کنم و بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 98 پست
بت تجاوز شده ؟ مشکلت این هس؟

ن ب اون صورت

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راهی نداره همه از سادگی و دلسوزی خودمه همیشه هم بدبخت ترین بودم ت همه ی برهه های زندگیم

خب وقتی به نتیجه رسیدی که خودت مسببش هستی 

چرا مودتو تغییر نمیدی 

که ازت سواستفاده نشه ؟

خب وقتی به نتیجه رسیدی که خودت مسببش هستی چرا مودتو تغییر نمیدی که ازت سواستفاده نشه ؟

نمیشه ذاتم عوض نمیشه هرکار کردم نشد

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

هرر چی بوده گذشتهقوی باشسنی نداری آخه هنوز کلی مسیر جدید و ادمهای جدید قراره بیان توی زندگیت

فک نمیکنم ازین بدتر دیگه بشه 

بت تجاوز شده ؟ مشکلت این هس؟

با یه آقایی دوست هستن ۳۴ سالشونه ، با اجازه اسی رابطه داشتن با هم  ، الان آقاهه مثلا میگه شرایطم جور شه میام ولی اسی نگرانه نیاد و ..... 

ببین تجاوز میشه یا چی 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
چ فایده

ببینچ تو ب اینچیزا کلید کنی و خودتو زجر بدی ،چ بیخیالش شی و خودتو ببخشی و توبه کنی زندگی داره میگذره

خبچی میشه ب خودت فرصت جدید بدی؟

نامزدتم ک بهترین فرصته برا اینکار

باهاش وقتتو پر کن و ی فرصت جدید بده ب خودت 

سالها بعد ب این روزات ک فک کنی میفهمی چ لطف بزرگی در حق خودت کردی

اینجوری دیگه از خانوادتم خلاص میشی

نمیشه ذاتم عوض نمیشه هرکار کردم نشد

تو راهی که هستی بی راهه هست هر وقت برگردی بردی 

خودت میدونی زناست عزیزم پس چرا ادامه میدی؟

گناهه کبیره هست نکن دخترم حیفی

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...