تو تایپیک قبل گفتم همسرم چه کاری با من و دخترم کرد و انقد بی چشم و رو بود ک گفت خوب کردم قانون و شرع بهم اجازشو داده بود و خداروشکر میکنم که از راه پررو بازی وارد شد و گولم نزد مثل هربار
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اینکه کار اون اشتباهه شکی توش نیست ولی خواهشن مثل تیغ زن ها خوشحالی نکن هر چند مهریه حق تموم ماها اس ...
تاپیک قبلمو خوندی؟؟ بنظرت باید دلت بحال ادمیک دلش برای دختر پنج ساله خودش نسوخت بسوزه ؟؟؟! اون حق داشت هرکاری کنه به من ک رسید شدم تیغ زن !!!هشت سال زندگی کردم اگه دنبال این چیزا بودم همون سال اول اجرا میذاشتم
هیچ وقت از زندگی ک قدرش ندونن و خراب بشه خوشحال نشدم
خونه ماشین بچه ناز همسر مهربون لعنت بر شیطان لعنت به اون زنی ک وارد زندگی یک خانواده میشه
ا
خواهش میکنم امضام بخون 🌱 دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹 🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷 انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲 💚اگه برام دعا کردی بهم بگو منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚