2777
2789

یکی از دوستام خیلی باهم صمیمی هستیم توی فروشگاه زنجیره ای کار میکنه فروشنده هست

چندین بار شده من پیام دادم من زنگ زدم من اصرار کردم بریم بیرون...ینی کلا من پیگیرش بودم

این اواخر خوابشو دیدم فرداش پیام دادم بهش گف ناراحتم بخاطر همین شاید خوابمو دیدی من فروشگاهم سرم شلوغه خونه رفتم حرف میزنیم 

منم گفتم پس منتظر پیامتم 

دوهفته گذشته اصلا نه پیام داده نه هیچی

بنظرتون کارش بهانه س؟ دیگه نمیخواد باهام درارتباط باشه؟

همشم میگه سرم شلوغه بساره 

ولی یه زنگ یا پیام چیه که نتونه 

دیگه اصلا نمیخوام پیگیرش باشم

خودتم شاغلی؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارایی مثل فروشگاه و اینا ساعت کاریش زیاده ،اکثرا تا ۱۰ـ۱۱ شب هستن 

خسته میشه از بس سر پاس 

از اونورم ادم خسته واقعا توان نداره حالا بزنگه احوال پرسی و فلان 

یعنی تقریبا اخرین الویتت میشه معاشرت با ادما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان سوالت چه ربطی داشت😁اره

میخواستم بدونم خودتم میتونی خستگی بعد از تقریبا ۱۲ـ۱۶ ساعت کارو درک کنی یا نه چون فروشگاه اکثرا تایمشون خیلی بالاس و حقوق ناچیز 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخواستم بدونم خودتم میتونی خستگی بعد از تقریبا ۱۲ـ۱۶ ساعت کارو درک کنی یا نه چون فروشگاه اکثرا تایم ...

من تایم کاریم اونقد نیس

حقوقشون ناچیز بود چن سال اونجا نمیموند کلی پول جمع کرده