کنکوردکتری مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 299 عنوان لطفا درمورد رنگ کمربند نظر بدید 40 بازدید | 7 پست سلام دوستان دوتا کمربند مشکی دارم به نظر شما آبی سفالی بخرم یا دردسر داره همش باید باهاش یه چیزی ست بشه برای شلوار جین هام میخوام کمربند رنگی بخرم از مشکی خسته ام رنگ آبی سفالی چطوره ؟ امروز | 12:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خردادبانو عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 3622 به نظر من این رنگ با جین قشنگ نمیشه حالا باز هر جور صلاح میدونی عزیز خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
کنکوردکتری مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 299 به نظر من این رنگ با جین قشنگ نمیشه حالا باز هر جور صلاح میدونی عزیز بنظرت چه رنگی بردارم که بشه با شلوارای جین رنگ های آبی، طوسی کمررنگ و مشکی پوشید
کنکوردکتری مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 299 میگم یه چیزی بچه ها شما آنلاین شاپ سایتی چیزی نمیشناسید که این مدل کمربندهای باریک داشته باشه
خردادبانو عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 3622 بنظرت چه رنگی بردارم که بشه با شلوارای جین رنگ های آبی، طوسی کمررنگ و مشکی پوشید به نظرم با کمربند سفید قشنگ تر بشه خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
کنکوردکتری مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 299 به نظرم با کمربند سفید قشنگ تر بشه آهان یعنی اگر میخوام رنگی بردارم یه سفید بخرم ... لعنتی هاچرمن آف خوردن یکم برام گرون بودن گفتم دیگ یکی بخرم برای تنوع 😄 قیمتش حدودا هفتصد تومن هست
کنکوردکتری مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 299 به نظرم با کمربند سفید قشنگ تر بشه مرسی از توجهت 😍😍👌
خردادبانو عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 3622 آهان یعنی اگر میخوام رنگی بردارم یه سفید بخرم ... لعنتی هاچرمن آف خوردن یکم برام گرون بودن گفتم دیگ ... آره کار چرم گرونه لامصب خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜