2777
2789
عنوان

روانی شدم فیلم عروسیم رو پاک کردن😭

2077 بازدید | 131 پست

میتونم شکایت کنم از آتلیه؟

۱۴۰۱ مراسم گرفتیم بعد چندماه من باردار شدم دیگه نرفتم پیگیر شم  امروز رفتم فیلم و عکس عروسیم رو بگیرم بهم میگن تا۶ماه نگه میداریم پاکش کردیم دارم دق میکنم حتی عکس شاسی سرمجلسی شب عروسی رو چون نت نداشتن بهم تحویل ندادن اونشب  😫😭اون همه هزینه مراسم داشتیم ۴ساعت باغ و خستگی از فیلمبرداری الان چی میشه !! من خسارت نمیخوام فیلمم رو میخوام😫 هیچی ندارم از عروسیم حتی ی عکس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب تو باردار شدی...شوهرتم باردار شده ک نرفته پیگیری کنه و فیلم و عکسا بگیره...واقعا بیفکرین...حالا بشین گریه کن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

میتونی آره اتفاق مشابه این برای یکی از فامیل افتاده بود شکایت کردن از آتلیه اونم مجبور شد برای بازیابی کلی هزینه کنه 

چقد بی وجدانن این آتلیه ها خدا تومن هزینه میگیرن خب لعنتی یه هارد بگیر فیلماذو بزن تو اون اومدن هزینشو بگیر نیومدن هم که هیچ

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

میتونی شکایت کنی اما حق با آتلیه اس 

و هر جا قانون و قراردادی داره نمیشه شما بعد ۲ سال یادت بیوفته فیلت یاد هندوستون کنه بری اون آتلیه فکر کنه شما از ترس پولش دنبالش نیومدین و پاک شده 

بعد شمام از مراسم چندین نفر دیگه هم فیلم گرفتن چرا باید برای شما رو تا الان نگه داره؟