2777
2789
عنوان

نمیدونم با نامزدم چکار کنم

92 بازدید | 15 پست

بچه ها با آقایی وارد رابطه شدم ۶ ماه پیش 

هی میگفت من قصد ازدواج ندارم منم داشتم مهاجرت میکردم گفتم اوکی شاید یه رابطه دوستی ساده و حتی سازنده بشه

ویزای من اومد ایشون بگیر ترین آدم دنیا شد

ب اصرار زیاد اومدن خونمون یه نامزدی کوچیک گرفتیم و البته هیچ عقد و اینا اتفاق نیفتاد 

همه چیز خیلی سریع و با اصرار اون پیش رفت منم چون بار روانی مهاجرت رو دوشم بود اصلا اون موقع نمیتونستم درست فکر کنم

حالا گیر داده بیا عقد  کنیم منم ببر این حرفش خیلی رو مخمه

بعد بهش میگم اوکی زبان بخون ک تا میام ایران عقد کنیم توهم یه کم بلد باشی زبان اینجارو میگه نه سخته 

حالا  دلیل اینک تا الان باهاش موندم اینک ک پسر متعهدی هست شغل با پررستیژ و نسبتا درامد خوبی داره خونه و ماشین تو ایران داره  و حمایت گره تا حدودی و کلا آدم زرنگیه و میتونه از پس خودش بر بیاد

دلایلی ک مرددم میکنه اینک عقاید دینی کاملا متفاوتی داریم و یه جاهایی دیدگاه های کاملا متفاوتی داریم یه جاهایی ک اظهار نظر میکنه مغزم سوت میکشه و من تازه اومدم اروپا میخوام تازه دنیارو ببینم و با کلی آدم قراره آشنا بشم اصلا نمیدونم آینده قراره چی بشه ازطرفی سنم پایین نیست نزدیک ۲۸ سالمه 

دید کلی و حستون ب این قضیه چیه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوسش نداری ک مرددی دیگه

دیگ دختر ۱۸ ساله نیستم ک چشم بسته عاشق بشم 

یعنی تو این سن بازم ممکنه کسی بیاد و عاشقش بشم؟؟ احساس میکنم همیشه قراره منطقی تصمیم‌بگیرم

من بودم میگفتم کنسل کردم کلا دیگه مهاجرت نمیخوام اگه بازم اصرار ازدواج داشت قبول میکنم ولی نقشت رو ب ...

اینو انجام دادم

میگ هر لحظه ک نظرت راجب مهاجرتت برگشت بگو من یه بلیط برات میگیرم و برگرد و مدام میگه ما برای زندگی تو ایران چیزی کم نداریم 

اختلاف عقیده. اگه الان سرتون سوت میکشه، بعدا اصلا نمیتونید تحمل کنید.دلیل بعدی هم اینه که احتمالا شم ...

خواهرش الان ۸ ساله آمریکا زندگی میکنه باهاش صحبت کردم اونم بالاخره از این خانواده در اومده

اون یه دختر منطقی و با عقاید منطقی اصلا مدهبی و تعصبی نیست و برعکس خیلی آزاد فکر میکنه

میگم شاید اینم بیاد یه دنیای دیگ رو ببینه بفهمه ک انقدر تعصب رو عقاید لازم نیست 

ولی خب شایدم نفهمه و بدتر هم بشه 

خواهرش الان ۸ ساله آمریکا زندگی میکنه باهاش صحبت کردم اونم بالاخره از این خانواده در اومدهاون یه دخت ...

عقد نکن فعلا.

برواون طرف، به ایشون هم بگو فعلا فرصت بده فکر کنم. بعد تصمیم بگیر. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
عقد نکن فعلا.برواون طرف، به ایشون هم بگو فعلا فرصت بده فکر کنم. بعد تصمیم بگیر.

درسته الان یک ماهه اومدم 

هی میگه عید بیا عقد کنیم 

ولی ب نظرم عید هم زوده 

درسته الان یک ماهه اومدم هی میگه عید بیا عقد کنیم ولی ب نظرم عید هم زوده

بله خیلی زوده‌. خودتو گول نزن عزیزم‌. فقط برای رفتن به اون‌ور داره میگه عقد کنیم. 

یه کاری کن. یه مدت دائم بگو اصلا دوست ندارمزندگی اینجا رو. دلم میخواد برگردم. پشیمون شدم. دلم برا خانواده و ایران تنگ میشه. ادامه‌دار این نقشو بازی کن. بعد بگو کارهامو کردم دارم برمیگردم. اومدی ایران هم بگو تموم شده و دیگه برنمیگردم. عید ببین چی میگه. من میگم شروع میکنه به بهونه آوردن و بعد کنسل میکنه. فقط تو روخدا چشمهاتو نبند و احساسی تصمیم نگیر.

بله خیلی زوده‌. خودتو گول نزن عزیزم‌. فقط برای رفتن به اون‌ور داره میگه عقد کنیم. یه کاری کن. یه مدت ...

آخه اینم گفتم مدام میگه هر وقت احساس کردی نمیتونی ادامه بدی برگرد و ما واسه زندگی تو ایران هیچی کم نداریم و این حرفا 

حتی گفت خودم بلیط برگشتت رو میخرم ولی بازم من نمیتونم اعتماد کنم 

درسته ب نظرم زمان فقط نیازه 

مرسییی ازت ب خاطر راهنماییت 

آخه اینم گفتم مدام میگه هر وقت احساس کردی نمیتونی ادامه بدی برگرد و ما واسه زندگی تو ایران هیچی کم ن ...

شاید داره نقش بازی میکنه. پس دم عید بگو کنسل شد و دارمبرمیگردم ایران. بگوبلیط برگشتت رو هم بگیره اتفاقا.بعذش ببین چه میکنه.

قبل از رفتنت اصلا نمیگفته ازدواج، درسته؟ یهو ازدواجی شد؟

شاید داره نقش بازی میکنه. پس دم عید بگو کنسل شد و دارمبرمیگردم ایران. بگوبلیط برگشتت رو هم بگیره اتف ...

چرا یه چیزایی میگفت 

مثلا عکس خواهرمو دید و گفت خواهر زنم گفتم تو ک بگیر نبودی یهو خندید 

یا مثلا راجب مهریه هی میپرسبد ک رسم شما چیه 

مطرح کردن خواستگاری هم یک هفته قبل اینک ویزام بیاد بود 

ولی انگار مطمین بود ویزام میاد 

اینک فقط واسه ویزا هست رو نمیتونم دقیق بفهمم ولی قطعا تاثیر داره 

اما از همه اینا ک بگذریم عقایدش هست 

حرف ک میزنه دوست دارم بهش بگم خب بمون تو همون کشور ک حکومتش مطابق عقاید تو داره عمل میکنه ولی روم نمیشه