2777
2789
عنوان

اونایی ک ای اف کردن میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 38 پست

برای اینکه هایپر نشی بعد تخمک کشی تا میتونی دوغ بخور، کله پاچه و سفیده تخم مرغ، به شرایط بدنت هم بستگی داره من با 16 تا تخمک هایپر نشدم و انتقال فرش انجام دادم همون ماه هم مثبت شد

ولی فکر کنم دو دست کله پاچه و یه شل 6 تایی دوغ خوردم😐

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این ماه قرار بود ای وی اف کنم کلی امپول زدم اخرش گفتن فولی زیاده ولی رشد خوبی نداری یکی ۷ یکی ۹ ی ...

ول ومن بخور، ویتامین ای و ویتامین سی و آهن و کیوتن پلاس و زینک 

شما کیفیت تخمکت پایینه باید تقویتی بخوری وگرنه اگه 20 تا تخمک هم داشته باشی جنین بدرد بخوری نخواهی داشت 

انشالله که آی یو آی مثبت بشه به معجزه اعتقاد داشته باش

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
برای اینکه هایپر نشی بعد تخمک کشی تا میتونی دوغ بخور، کله پاچه و سفیده تخم مرغ، به شرایط بدنت هم بست ...

فرش چیه بلاست‌چیه‌ کدوم‌بهتره‌ واینکه‌خودت‌بایدبگی‌ دکتر یاخودش می‌دونه 

باشه خداروشکرجواب‌گرفتی‌ همش‌میترسم‌ منفی شه انتقالم

نمیخوام بترسونمت ولی توی تعیین جنسیت معمولا شانس مثبت شدن کمتر میشه چون جنین تو فرآیند تعیین جنسیت آسیب میبینه که بعضی ها قوی ان و دویاره رشد میکنن و ترمیم میشن بعضی هام رشدشون متوقف میشن و....

ول ومن بخور، ویتامین ای و ویتامین سی و آهن و کیوتن پلاس و زینک شما کیفیت تخمکت پایینه باید تقویتی بخ ...

چندروزپیش ی خانمی اومد ۲۰سال نازایی داشت پانکچر کرد قراربود انتقال بدن این وسط یهوباردارشد میگف تخمکم‌ نداشتم اصن عجیب بود برام

ول ومن بخور، ویتامین ای و ویتامین سی و آهن و کیوتن پلاس و زینک شما کیفیت تخمکت پایینه باید تقویتی بخ ...

اره دکترگف ویتامین باید بخوری حالا دو ماه قرص و ویتامین خورده بودم ولی تنبلی تخمدان از نوع مقاوم دارم