2777
2789
عنوان

اونایی ک ای اف کردن میاید

159 بازدید | 38 پست

علت هایپرشدن‌ چیه‌ میخوام‌ نشم‌ ک انتقالم‌ انجام‌ بشه همین‌دوره‌. روز10پریودی شیش تا هفت تاتخمک‌داشت‌ هرکدوم‌ازتخمدانام‌ ممکنه هایپرشم‌بااین‌تعداد یا ن بالاترباشه‌تعدادتخمک‌هایپرمیشن؟

عزیزم هایپر شدن از داروی زیاده که اونم به تشخیص پزشکه پس سرخود کاری نکن

در ضمن انتقالت بیفته ماه بعد خیلی بهتره جنینتم بگو بلاست کنن

ان شالله خدا بهت دوتا نینی سالم بده

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین هایپر شدن اصلا ربطی به تعداد تخمک نداره.

قبل عمل یه آزمایش خون می گیرن، استرادیول رو چک کن اگر عدد بالا باشه نشون دهنده هایپر شدنه اصطلاحش ohss

بهتره یکی دوماه تا انتقال زمان بدی، ممکنه منفی بشی و جنین هات هدر بشن. اصلا عجله نکن.

ایشالا به زودی تاپیک مثبت شدن بذاری 🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من این ماه قرار بود ای وی اف کنم کلی امپول زدم اخرش گفتن فولی زیاده ولی رشد خوبی نداری یکی ۷ یکی ۹ یکی ۱۳ دوتا هم ۱۶ دکتر گف اگه پانچکر کنی فقط یدونه جنین برات میمونع و حیفا پولتونو هدر بدین دارو بدیم دو ماه بخور بعد بیا گفتم حالا که دوتا فولی خوب دارم یه ازاد سازی بزنین ای یو ای کنم الان ۱۲ روزه ای یو ای شدم