2777
2789

قبل اینکه دانشجو شم خواستگار با موقعیت خوب خیلی زیاد داشتم ولی میخواستم درس بخونم و کلا حوصله شوهر نداشتم جواب منفی میدادم گاهی اوقات وسوسه میشدم جواب مثبت بدما چون موقعیت بعضی ها واقعا خوب بود ولی خانواده ام میگفتن دانشگاه بری درس بخونی و...با آدم‌های بهتری آشنا میشی با موقعیت های بهتر..

ولی کاملا برعکس شد دانشگاه که اصلا مهدکودکه پسرا با بدترین رفتار..

خواستگارم ندارم دیگه 

تو این دو سال هیچ کس نیومده 

برعکس منم الان تو فکر ازدواجم،پشیمونم چرا قبلیارو بی فکر رد میکردم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پشیمونی نداره یه کوچولو صبر کن بهترین هاش میاد سر راهت 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بهش فکر نکن درگیرش نشو 

پسرا این روزا بیشتر دنبال دوست دختر گرفتنن تا ازدواج 

یکی از دلایل دیگشم دخترای کم سن با پسرای سن بالا جفت میشن که هر دو آسیب می‌بینند 

تو همچنین شرایطی آدم باید فکر پیشرفت شخصیتی و تحصیلیش باشه به موقعش آدم مناسب میاد تو زندگیت

وای دخترا چرا اینجوری شدین ؟ همش تاپیکا در مورد اینه که ازدواج کنین بابا بذارین دست چپ و راستتونو بش ...

برای اینکه دانشگاه نتیجه ای جز افسردگی و جنازه بودن به خاطر صبح تا شب از خونه بیرون موندن نداشته برامون 

تمام موهام ریخته از بس درس خوندم 

انقدر درگیرم حتی وقت نمیکنم خانوادمو ببینم 

فقط درس درس درس 

می‌دونی چرا ؟ چون نمیخوان هزینه تحصیل دختر تو دوران عقد سرشون بیوفته ! اما نگران نباش بعد پایان تحصیل به خاطر شاغل شدن دوباره مثل مور و ملخ میریزن

ما یه آشنا یا دوست خانوادگی داریم دختره تا دانشگاه رفت اون خواستگارای قبلی نیست و نابود شدن یکیشون بهش گفته شرمنده ما پول دانشگاه دخترتون رو نداریم بدیم ایشالا دانش گاهش تموم شد تشریف میاریم 

دانشگاه که تموم شد دختره دکتر شد همه خواستگارا حتی چند برابر قبل اومدن خواستگاری!

میبینی ؟ از هزینه تحصیل میترسن بدن چون بهشون مربوط نیست اما طرف شاغل شه به خاطر پولش برمی‌گردن 😂

برای اینکه دانشگاه نتیجه ای جز افسردگی و جنازه بودن به خاطر صبح تا شب از خونه بیرون موندن نداشته برا ...

ما هم دانشگاه رفتیما . چه حرفیه میزنی . من همزمان که کار میکردم درسم میخوندم . دلیل نمیشه 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روانشناسی

خداوند بهت صبر بده

از درسای مزخرف سختتون

یچیزای چرت و پرتی تو کتابای خواهرم دیدم ک فقط خدا بهت صبر بده

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه