2777
2789
عنوان

چرا بعد دانشگاه رفتن تعداد خواستگار ها کم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 43 پست
و منی که بعد کلی فکر میخواستم برم روانشناسی 😭😭😭😭😭😭

سلیقه ایه عزیزم به حرف بقیه توجه نکن 

منم همه گفتن رشته خوبیه الان رفتم دیدم چیز خاصی نداره 

بیشتر کتاب ها درباره تاریخچه مکتب های روانشناسیه 

تاریخ و فلسفه اس بیشتر 

شماهم رفتی شاید برعکس ما کاملا خوشت بیاد 

طبق نظر خودت پیش برو 

به نظر من اصلا از بقیه تو انتخاب رشته نظر نخواه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر دانشگاه نیست بخاطر وضعیت اقتصادیع پنج سال پیش تاالان زمین تااسمون فرق میکرد منم اون موقع ها خواستگار بیشتر دارم ربط به دانشگاه رفتن نداره

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
سلیقه ایه عزیزم به حرف بقیه توجه نکن منم همه گفتن رشته خوبیه الان رفتم دیدم چیز خاصی نداره بیشتر کتا ...

لعنت به انسانی بخدا موندم دوماه دیگه باید برم دانشگاه ولی هنوز موندم چه رشته ای برم حسابداری آوردم ولی نمیخوام برم پشیمون شدن چون کلی محاسبات داره منم از ریاضی متنفر،حقوق هم که میگن اشباع شده و واسه خانوم نیست،روانشناسی هم که اینجور،علوم تربیتی هم فقط واسه معلمی به درد میخوره که معلوم نیست چند سال دیگه آموزش پرورش بازم نیرو بگیره یا نه،پس چی برم😭😭به چیز خاصی هم علاقه ندارم یکم حقوق رو دوست دارم که اونم عربیم ضعیفه😔

وااای خدااایاامن هم دانشجو امهم پشت کنکورییه روز خواستگار خیلی خوب دارمنمیدونم قبول کنم یا نه

اگر فکر می‌کنی دیگه چنین موقعیتی نمیاد 

قبول کن پشیمون میشی 

هرچه تحصیلات بره بالاتر خواستگار کمتر میشه 

چون آقایون ریسک نمی کننن بیان خواستگاری

فکر میکنن طرف قبول نمی کنه 

لعنت به انسانی بخدا موندم دوماه دیگه باید برم دانشگاه ولی هنوز موندم چه رشته ای برم حسابداری آوردم و ...

درک میکنم عزیزم ولی 

من هنوز به ترم بالا نرسیدم ترم بالایی ما خیلی از عربی روانشناسی مینالن 

گویا روانشناسی هم بدون عربی نیست اگه به خاطر عربی حقوق نمیری 

درک میکنم عزیزم ولی من هنوز به ترم بالا نرسیدم ترم بالایی ما خیلی از عربی روانشناسی مینالن گویا روان ...

واقعا😔خدایا خودت کمک کن خسته شدم😭😭هنوز نرفتم دانشگاه ازش متنفرم این ۴ سالو چطور بگذرونم خدا میدونه

واقعا😔خدایا خودت کمک کن خسته شدم😭😭هنوز نرفتم دانشگاه ازش متنفرم این ۴ سالو چطور بگذرونم خدا میدون ...

چی بگم عزیزم منکه دانشگاه رو دوست داشتم الان وضعم اینه شما که نرفته بدت میاد 

حالا برو تجربه کن شاید متفاوت تر از چیزی باشه که تصور میکنی و خوشت بیاد جلوجلو ناراحت نباش

چی بگم عزیزم منکه دانشگاه رو دوست داشتم الان وضعم اینه شما که نرفته بدت میاد حالا برو تجربه کن شاید ...

خسته شدم دیگه ذوقم رفته مخصوصا که دوست داشتم خوابگاهی باشم و نشدم خیلی افسره شدم

چی بگم عزیزم منکه دانشگاه رو دوست داشتم الان وضعم اینه شما که نرفته بدت میاد حالا برو تجربه کن شاید ...

اشکال نداره همزمان با درست دوره برو ک مسلط بشی حالا یا روانشناسی کودک یا طرحواره درمانی 

کلا همه رشته های دانشگاهی همینن متاسفانه برا بازار کار کارامد نیستن و نیازه ک دوره ببینید من خودم ارشد منابع انسانی دارم اما کلی دوره دیدم تا بتونم دو تا پروژه مدیریتی انجام بدم بدون دوره ها کلا هیچ کتابا درسی فقط تاریخچه مکاتب مدیریت نظریات مختلف و چند حالت یاده رو توضیح میدن اصلا مناسب ورود ب بازار کار نیست مدرک خالی 

مینیمال 
اشکال نداره همزمان با درست دوره برو ک مسلط بشی حالا یا روانشناسی کودک یا طرحواره درمانی کلا همه رشته ...

آفرین دقیقا متاسفانه به من اطلاعات غلط دادن 

گفتن دروسش رو روانت تاثیر میزاره خودت رو میشناسی و کلا میتونی بهتر زندگی کنی 

کاملااا برعکس 

برای تمام این‌ها باید دوره جدا از دانشگاه برم 

اره عزیزم فعلا پیش میرم ببینم چی میشه 

شماهم امیدوارم موفق باشی تو کارت

آفرین دقیقا متاسفانه به من اطلاعات غلط دادن گفتن دروسش رو روانت تاثیر میزاره خودت رو میشناسی و کلا م ...

ممنون گلم 

دقیقا مشاورای کنکور خیلی ها رو بد راهنمایی میکنن ممنون عزیزم همچنین 

فقط اینو بدون اگر دوره خوب ببینی موفق میشی دخترخاله همسرم عقده پول جهیزیه از باباش گرفته دانشجو روانشناسیه داره تمام دوزه های مربوط ب روانشناسی کودک مبگذرونه تهران زیر نظر بهترین ها تا بتونه کلینیک روان درمانی کودک بزنه و براشم مهم نیس پول جهیزیه ش هست میگه اولویتم کارمه نه چهار تا کاسه بشقاب من تحسینش میکنم واقعا 

مینیمال