2777
2789
عنوان

جاریم لو رفته رفته خونه باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 43 پست
بیچاره مردهچه جاری کثیفی داری ...

بخدا اگه ببینش ی پارچه اقاااا همه چی تموم خوشتیپ خوش اخلاق زحمت کش هیچی براشون کم نمی‌زاره 

ولی خوب منم باهاش تو ی خونه نبودم ببینم بدی داره یانه 

حتی اگه بد هم نباشه سزاش خیانت نیس 

https://daigo.ir/secret/8406056936ناشناس
عه چه جالب!! دیروز هم تو سایت با یه خانم مسیحی دیگه داشتم صحبت میکردم میگن به هرچی فکر کنی بیشتر جلو ...

جه جالب عزیزم😄سوالی داشتی حتما بپرس خوشحال میشم

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر مشکلی هم داشته نبایدخیانت میکرد اونم بیش از حدچون میگی شوهرش بارها بخشیدش

همون دیگه هرزه به چی میگن؟شاخ و دم داره؟

یبار اشتباه دوبار اشتباه مزه داده بهش خراب بازی

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
الان اگه شوهر خیانت کرده بود. می گفتن ببینی زنش چی کم گذاشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیانت کثیفه و زشت

هیچ بهانه ای هم براش پذیرفته نیست که بگی حتما شریک عاطفی کم گذاشته پس حقش بوده خیانت ببینه 

چون در درجه اول بی احترامی به خود شخص و بچه هاشه

فقط از ادمای چیپ و بی ریشه بر میاد

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

عزیزم اول از همه برادرشوهرت باید با بچه هاش ازمایش ژنتیک بدن،بعدم این زن دیگه چجوری. ثابت کنه که شوهرش و زندگیشو نمیخواد،باهاش حرف بزنین ببینین حرف حسابش چیه؟اگه میخوا. زندگیشو که ترک کنه کاراشو ،اگه نمیخواد که طلاق بگیره راحت بره پی کاراش

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
همون دیگه هرزه به چی میگن؟شاخ و دم داره؟یبار اشتباه دوبار اشتباه مزه داده بهش خراب بازی

آره همین 😬😬

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

من امروز چن بار لایک کردم بعد امضاتو دیدم لایکمو برداشتم😂حتی الان

😂 هربار یکی اینو بهم میگه دیگه تو سایت نمیبینمش ، فک کنم واقعا گرگ میخورشون😂

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

بخدا اگه ببینش ی پارچه اقاااا همه چی تموم خوشتیپ خوش اخلاق زحمت کش هیچی براشون کم نمی‌زاره ولی خوب م ...

سزای هیچ کس نیست که خیانت ببینه 

حتی اگه خود طرف هم خیانتکار باشه بازم هیچ وقت نباید به خودت اجازه خیانت کردن بدی 

اگه دلت به زندگی نیست طلاق بگیر برو این کثافت کاریا چیه دیگه

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
مشکلی نداره بهتون درخواست دوستی بدم که گمتون نکنم؟

نه خانوم درخواست بدید

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

فقط تو که از راه دور پاشدی اومدی تماشا😂

اگه بدونی چ غوغایی بود همه گریه زاری برا برادرشوهرم 

خدا شاهده خودمم ناراحت براش جای برادر نداشتم کلی خاطرشو میخام حقش نیست اینهمه زنش بهش ظلم کنه آبروریزی کنه

https://daigo.ir/secret/8406056936ناشناس
میشه منم درخواست بدم صحبت کنیم

بله عزیزم