2777
2789
عنوان

کسی با شرایط من باید چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۷

با همسرت فاميلى يا غريبه؟

كاش از اول بيشتر حواستو جمع مى كردى

اميدوارم اگه از رو نادونى اينكارها رو انجام ميدن خدا هدايت شون كنه و اگه از رو ظلم اين كار مى كنن خدا خودش حقتو. ازشون بگيره و اجرشون بده 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

منم کما بیش شبیه شما بودم ...یک شبه نمیتونی عوضش کنی همسرتو ...سعی کن اروم اروم بکشونیش سمت خودت هیچ وقت از خانوادش بد نگو چون بدتر جبهه میگیره ...با پنبه سر ببر اگه کاری میکنن ...سعی کن خود اصلیشونو برای همسرت رو کنی اونوقت همسرت میفهمه واقعا کی به دردش میخوره 

با همسرت فاميلى يا غريبه؟كاش از اول بيشتر حواستو جمع مى كردىاميدوارم اگه از رو نادونى اينكارها رو ان ...

غریبه سنتی ازدواج کردیم اوایل خودشونو چه خودش چه خانوادش خوب نشون میدادن آخه فکر میکنن مشکل ندارن و ظلم نیست کاراشون و دیگران مشکل دارن که نمیتونن طبق خواسته اینا جلو برن

غریبه سنتی ازدواج کردیم اوایل خودشونو چه خودش چه خانوادش خوب نشون میدادن آخه فکر میکنن مشکل ندارن و ...

😞اين كه اشتباهات شونو نمى پذيرن بدتره 

ولى اميدوارم خداى مهربون كمكت كنه و زندگيت بيفته رو غلطك خوشبختى و سعادتمندى

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅