2777
2789
عنوان

شما کدوم خواستگارو انتخاب میکنین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 101 پست
اولی ...دومی بهش فکر میکنی؟فرار کن ازش

شرایطشون و اخلاقشون خوبه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولی ، بازم خودت میدونی

مرسی از نظرت عزیزم❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
چرا انقدر خاستگارا باهم تفاوت سنی دارن😂اولی بهتره

🤣🤣

مرسی از نظرت عزیزم❤️

هیچکدوم ولی اولی

منون از نظرت عزیزم❤️

اولی

مرسی از نظرتون❤️

دلیلشم بگید لطفا

البته نظر منه ها! اولی زندگی خوبی نمیشه باهاش داشت وقتی همون اول بهش بگیم زیبایی خاصی نداره هیچکس کامل نیست بالاخره یه خصوصیت بدی داره تو بحث زندگی شما دعواتون بشه اون یه چیزی بگه و شما عاشقش نیستین طبیعتا و نمیتونین تحمل کنین سر هیچ و پوچ زندگی میره تو هوا چون اگر عاشقش بودین هیچوقت نمیگفتین زیبایی نداره. دومی که  شوگر ددی محسوب میشه کلا کنسله حتی اگه سنش کمتر بخوره.  شما وقتی ۳۰ سالت بشه اون ۵۰ سالشه و مشکلات زیادی خواهید داشت. از همه لحاظ عاطفی. جنسی بچه دار شدن. و حتی ظاهری. سومی هم که هوله اصلا فکرشو نکن.   ولی بین اینا اگر ادم خیلی مجبور باشه دیگه خیلی اجبار روش باشه اولی. ولی سنت کمه هنوز کلی جاداری. و فشار هم روت نیست. صبر کن

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

از 26 ساله رفتی تو چهل ساله؟! مگه بازار شامه

منم بخاطر سنش دو دل شدم ولی تو سایت عکسشو تاپیکای قبلیم گذاشتم همه گفتن خوبه بخاطر همین نمیتونم تصمیم بگیرم