2777
2789

اولی : ۲۶ سالشه . فیزیوتراپی خونده . وضعیت مالیش عالیه . خیلی خانواده خوبی داره . فعلا پیش پدرش کار میکنه و شغل ازاد داره .خیلی اخلاق خوبی داره و مهربونه و مودبه . چهرش عادیه زیبایی خاصی نداره .

دومی : ۴۰ سالشه . معماری خونده . وضعیت مالیش عالی . خانوادش خیلی مذهبی هستن . اخلاقش خوبه . استاد دانشگاهه . تیپش و چهرش خوبه قبلا عکسش رو تو سایت گذاشتم همه گفتن سنش کمتر میخوره .

سومی : ۲۳ سالشه . حقوق خونده . وضعیت مالیش متوسطه نسبت به من پایین تره . خانواده معمولی . اخلاقش با من خوبه ولی متاسفانه حس میکنم کمی هوله . چهرش به دلم نشسته . علاقم بهش بیشتره چون یه مدت باهاشون آشنایی داشتم. 

کدومشون؟؟؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکدوم واقعا

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

اولی

مرسی❤️دلیلشم بگین لطفا

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

چرا انقدر خاستگارا باهم تفاوت سنی دارن😂

اولی بهتره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اولی شک نکن

ممنون عزیز❤️