2777
2789
عنوان

عزیزان لطفا گول این افراد و توی سایت نخورین مخصوصا تازه واردا

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 50 پست
😂امضام البته.مالک این اکانته واقعا عاشق گلابی بوده. پروفایلش گلابی بود نام و نام خانوادگی رو زده گل ...

چه جالب 

اولین باره میشنوم یکی انقدر گلابی دوست داشته

حالا به اون کاربر قبلی بگو بیاد یه عکس بده ببینم خوشگله معلومه خیلی نازو خوشگله بس که گلابی خورده😂

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
چه جالب اولین باره میشنوم یکی انقدر گلابی دوست داشتهحالا به اون کاربر قبلی بگو بیاد یه عکس بده ببینم ...

آره 😂 باید صاحب قبلی سیمکارتو پیدا کنم😂 بهش بگم عکس بدههههه

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر چقدر حق گفتی . کسایی هم که از بی پولی و نداری ناله میکنن بیشترشون دروغ میگن و می‌خوان اخاذی ...

خیلی هام زیر زیرکی اومدن اعتماد جلب کردن بعد کاربرا براشون پول زدن معلوم شده کلاهبرداری بوده

حالا منکه تاپیک تبادل نظر نمیذارم کاری باشه با پدر مادرم مشورت میکنم ولی اینایی که خودشون دوست میگیر ...

درسته

بعضی هام از روی ناآگاهی و کم تجربگی میان مشورت میگیرن و بعد تازه عمل هم میکنن بهش

منم قبلا خیلی این مدلی راهنمایی خواستم از روی بی تجربه بودن فکر میکردم همه خوبن 

تازه خدا نکنه یکی بیاد اینجا از شوهرش یه گلایه ای بکنه 

تا طرفو به دادگاه نکشن ول نمیکنن

درستهبعضی هام از روی ناآگاهی و کم تجربگی میان مشورت میگیرن و بعد تازه عمل هم میکنن بهشمنم قبلا خیلی ...

دقیقا همین طور اینجا واسه تبادل نظر روز مره گی خوبه واسه مسایل زندگی خوب نیست چون از همه نوع تفکر و عقیده و بچه سال هستن 

کسی که آگاهی داشته باشه حالا بقیه نظر بدن اون در نهایت باید خودش شرایط زندگیش بسنج

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

موافقم باهاتون 

خصوصا الان همش مصنوعی اومده و به راحتی میشه با عکس فرد و هوش مصنوعی فرد رو به هر عکسی فرد خودش میخواد تبدیل کنه .

مورد بوده از عکس در سایت همسر یابی، شرط بندی و.. استفاده کرده 

خیلی هام زیر زیرکی اومدن اعتماد جلب کردن بعد کاربرا براشون پول زدن معلوم شده کلاهبرداری بوده

آره واقعا . من یکیشون رو شناسایی کردم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

هزارتا کار یکی بود قبلا یه پیج درست کرده بود عکسارو میذاشت اونجامیتونن تغییرش بدن اخاذی کنن

من خودم یکی از اونایی هستم

که عکسم و گذاشتن تو پیچ شون

میگن وقیح نامی بوده

ولی من اهمیت ندادم

هیچ غلطی هم نکرد

اینکارا دیگه قدیمی شده

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

من خودم یکی از اونایی هستمکه عکسم و گذاشتن تو پیچ شونمیگن وقیح نامی بودهولی من اهمیت ندادمهیچ غلطی ه ...

خب باشه شما برات مهم نبوده اما خیلی ها اجازه اینکه عکسشونو جایی بذارن ندارن اینطوری براشون بد میشه

بعدم اینجا سایت تبادل نظره کلی اپلیکیشن دیگه هست که میشه عکس گذاشت چرا اینجا