2777
2789
عنوان

شغل همسرم و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین چیزها نابودم میکنه همه موهام سفید شده من ی ریال نون حروم قاطی زندگیم نکردم به کسی بدی نکردم این ...

آره دیگه فکر کردی همه مثل خودتن. یه گرگ افتاد تو زندگیت. حالا اینم یه تجربهٔ بزرگه. یه جایی همین تجربهٔ بد به کمکت میاد. حرص نخور، فقط سریع جدا شو و برو سر کار قبلیت.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

همه اینا به کنار 

تو دلت از خودت نپرسیدی 

این ادم چرا چند بار نمازد کرده بهم خورده عقد کرده بهم خورده 

خوب لابد مشکلی داره کسی نمیمونه باهاش 

مهریه اتو تا قرون اخر بگیر 

اینا یاد گرفتن دختر مردمو بدبخت کنن برن سراغ یکی دیگه 

یکی دوبار مهریه بده عقلش میاد سرجاش

تصمیمت برای جدایی قطعیه؟

وکیل گرفتم مهریه امو اجرا گذاشتم 

امیدوارم تا عید تموم شه 

با همه این اوصاف از بس میگفتن تو اخلاقت گه عن کلا به همه چی ایراد میگیری من ی حس بد به خودم دارم

اوه جونتو بردار فرار کن چون باکره نیستی فک کنم مهریه رو میتونی کامل بگیری ،نگرفتی هم فدای سرت فقط این دندون لق رو زود بکش بنداز بره...راستی چکاب سلامتی هم انجام بده این آدم ممکنه پکیج بیماری جنسی باشه 

وکیل گرفتم مهریه امو اجرا گذاشتم امیدوارم تا عید تموم شه با همه این اوصاف از بس میگفتن تو اخلاقت گه ...

خداییش پسره گوهه بد بودن رو دراورده 

پول حروم کار حروم جنس حروم بهش مزه کرده 

خاک تو سرش مطمئن باش سرنوشت بسیار بدی خواهد داشت 

توروخدا ناشکری نکن شاکر باش الان نجات پیدا کردی 

قاطی حروم خوریه این عوضی نشدی

وکیل گرفتم مهریه امو اجرا گذاشتم امیدوارم تا عید تموم شه با همه این اوصاف از بس میگفتن تو اخلاقت گه ...

حس بد نداشته باش

بیماری قند خیلی بده

ارثیه و بچت هم میرسه

اونا ک نمیان بگن ما بدیم صدالبته ک میندازن گردن شما 

بیخیال حرفاشون باش اهمیت نده.