2777
2789
عنوان

شغل همسرم و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معیارت برا انتخابش چی بوده ؟پولداره؟؟

فامیل دوریم من خانواده بسیار مقیدی دارم از نزدیک ها پرسیدم فقط گفتن مادرش خیلی دخالت میکنه من اومدم جواب رد بدم همسرم اون موقع گفت من پشتتم مامانم چیکاره است هیچ کس از شغلش خبر نداشت و ما فکر میکردیم ویلا اجاره میده مثل املاکی ها بعد ازدواج فهمیدم اینه بخصوص بخش بیماریش خیلی حالم بد میکرد مشت مشت قرص میخورد 

من از نظر تحصیلی و همه چی خیلی بالاتر بودم و ی کم ترس از بالا رفتن سن وگرنه به اون صورت عاشق هم نبودم الانم حس طرد شدن داره 

و وقتی وارد زندگی شون شدم فهمیدم نابودن 

اصلا گاهی میمونم چطور با این آدم ازدواج کردم از هر نظر متفاوتیم 

مثلا دوست پسر خواهرش که چند سال دوستن شب میاد وقتایی که اینها خونه نیستن پیش خواهرش میمونه! اینهام در جریان هستن حتی ما داشتیم می‌آمدیم تهران دوست پسرش اومد گفت عه هنوز نرفتید حالم خیلی بد شد 

کل خانواده اشم میگن زن اولیه فاحشه بوده ما بعد عقد فهمیدیم طلاق دادیم مادرش هم خاله بوده بجز شوهرم خانواده اش کسی این داستان رو نمیدوتست البته من الان باور نمیکنم به هیچ عنوان 

و سه بار هم بعد اون خانم نامزدی ناموفق داشته خانواده اش بهم زدن چون دخالتی آن من خدا میدونه چندمی ام ولی رسمی دومیم

ینی همه شرایط ازرواج رو ایشون ندلشتن و با موفقیت هم ازدواج کردن

یه چیز بگم باورت نمیشه گاهی وقتها آدم تو یه باتلاقی میفته که با هیچ بخش زندگیش تناسب نداره من اگه قبل عقد حتی اگه بیماریش رو میگفت در جا جواب رد میدادم اینها خیلی حرفه ای برخورد کردن خواهر بزرگ در شرف طلاق بود کاملا پنهان کردن کوچکه طلاق گرفته بود خود همسرم بارها نامزد کرده بود جوری پنهانی انجام میدادن که اقوام در جریان هم نبودن گاهی اتفاقاتی تو زندگی آدم میفته بدور از تصور

یه چیز بگم باورت نمیشه گاهی وقتها آدم تو یه باتلاقی میفته که با هیچ بخش زندگیش تناسب نداره من اگه قب ...

خب این ادم مشخصه هیچ وجدانی درش نیس از این ادم هرکاری ک بگید برمیاد 

ب راحتی با زندگی شما بازی کرده واقعا نمیدونم چجوری ب خورش این اجازرو داده

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

خب این ادم مشخصه هیچ وجدانی درش نیس از این ادم هرکاری ک بگید برمیاد ب راحتی با زندگی شما بازی کرده و ...

حروم خور و حرومزاده واقعا اینجا معنی پیدا میکنه 

هیچ هزینه ای هم نمیکرد حالا اون موقع ها من از شغل شریفش خبر نداشتم که ی خرید هم انجام نمی‌داد 

تا ریالی بهم میاد ننه اش زنگ میزد مگه تو گدایی از پسرم پول میخواهی😐

البته این خرج اون زنیکه رو می‌داده انگار من هووش بودم 

هیچ وقت حلالشون نمیکنم از خدا میخوام روی خوش زندگی رو نبیین

نکته مثبتی هم داره ایشون؟

نکته مثبتش این بود خیلی آروم بود کار به هیچی نداشت گیر به حجاب و اینها نمیداد یا کلا منفعل بود که بعدا متوجه شدم آقا بی غیرت تشریف دارن وگرنه هیچ ادم سالمی نمیذاره دوست پسر خواهرش چند سال بدون عقد و صیغه بیاد بمونه پیشش افتخار هم میکنن

سریع تمومش کن. کاش یه تحقیق درست‌حسابی رفته بودی. ماشالا همه‌چی‌تمومه.

همین چیزها نابودم میکنه همه موهام سفید شده من ی ریال نون حروم قاطی زندگیم نکردم به کسی بدی نکردم این شد عاقبت 

البته بگم خیلی دیدگاه هم به زندکی تغییر کرد قبلا فکر میکردم همه خوبن

حروم خور و حرومزاده واقعا اینجا معنی پیدا میکنه هیچ هزینه ای هم نمیکرد حالا اون موقع ها من از شغل شر ...

اگر خودتون رو دوس دارید طلاق بگیرید کارش محکم ترین دلیل برای جداییه کسی ک فاقده غیرته و از این راه مول درنیاره بخدا نمیدونه انسانیت چیه من واقعا ترسم از اینه سرخود شما بلا بیاره چون هیچ نشونی از مردونگی در این نیست

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤