2777
2789
عنوان

من طبعم گرمه بااین چیزایی که دیدم ینی نامزدم طبعش سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 75 پست
نه بابا اتفاقا دخترایی که مجردی با صد نفر بودن دیگه توی عقد اینطوری نمیکنن.کاملا مشخصه این خانم اولی ...

مسئله دقیقاااا همینه

منو شما هم جای اون طرف بودیم همون فکر می‌کردیم نمیگفتیم باار اولشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوران نامزد نفهمیدی سرد بودنشو

متوجه شدم ولی گفتم ممکنه میخواد بعد عروسی اینکارو انجام بده منم اشتباه کردم قبل بچه دار شدنم رفتم خونه پدرم ک جدا بشم نذاشتن باید مقابل پدرم وایمیستادم میگفتم می‌خوام جدا بشم اما حرف پدرمو گوش دادم برگشتم باردار شدم و الآنم بخاطر بچم میسوزم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

عزیزم همسرتون نمیتونه سرد باشه وقتی بهتون گفته سی نه ها رو عمل کنید 

جای فیلر لب 

خیلی از اقایون لب هایی ک ژل و ... میخوره رو علاقه ندارند و ... 

و خیلی از پسرها تو ماشین رابطه ای ایجاد نمیکنند و ‌.... وقتی خونه هستید چطور هست ؟ 

این سرد نیست عزیزم قطعا مشکل جنسی داره

چیزی ک تو این همه سال متوجه شدم اینه ک دوستم نداره

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
متوجه شدم ولی گفتم ممکنه میخواد بعد عروسی اینکارو انجام بده منم اشتباه کردم قبل بچه دار شدنم رفتم خو ...

میشه بگی از کجا فهمیدی سرده تو دوران نامزدی 

نباید حرف پدرتو گوش میکردی 

خوشبحالت ..دست راستت رو سرمن چن سالشه شوهرت

۳۳

ولی خب تو اگه میبینی از الان باب میلت نیس یکم بیشتر فک کن..چون این مسائل خییلیی مهمه تو زندگی و روحیه ی زن.

همه فک میکنن مردا براشون مهمتر میشه ولی تو خانوما هم همینه چ بسا تاثیرش بیشتره رو روحیشون

میشه بگی از کجا فهمیدی سرده تو دوران نامزدی نباید حرف پدرتو گوش میکردی

مثلاً دو نفره رفتیم مشهد از سرکارش هدیه عقدمون داده بودن اونجا به من کاری نداشت 

متوجه شدم ولی گفتم ممکنه میخواد بعد عروسی اینکارو انجام بده منم اشتباه کردم قبل بچه دار شدنم رفتم خو ...

به خانواده ت گفتی موضوع رو ؟

تو عقد دیگه باید در مورد این قضییه صحبت میکردین

ببیتید واقعا چجوریه

چی بگم والا

ناراخت شدم

عزیزم همسرتون نمیتونه سرد باشه وقتی بهتون گفته سی نه ها رو عمل کنید جای فیلر لب خیلی از اقایون لب ها ...

اینکه این چیزا رو ازش خاسته اصلا ربطی ب گرمی نداره

مردی ک گرم باشه هیچچیز جلودارش نمیشه و فقط فکر خالی شدن خودش میشه ن ک ایراد بگیره