2777
2789
عنوان

ناخن دست

129 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

ایشالا 

که حال همتون خوب باشه 

من کاشت ناخن انجام دادم بعد رفتم ریمو انجام دادم گفت صدف ناخنت خیلی اسیب میبینه الان صدف ناخن هم خیلی نازک شده طوری که بعصی جاهاش قرمز شده انگار از ریر صدف ناخنم قرمزی گوشت مشخصه 

الان یکی از ناخن ها صدفش شکسته یعنی یه ترک کوچیک برداشته یکم برجسته شده یکمی هم یه کوچوله زرد شده انگار اب رفته باشه داخلش نگرانم چیکار باید کنم ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی ناخن کاشت میکنین غسل ندارین عواقبش بکشین

یکم دیدت ب زندگی مهر بون تر کن چرا اینقدر منفی

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده

فعلا کاشت نکن شب ها چرب کن با روغن زیتون یا نارگیل

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده
وقتی ناخن کاشت میکنین غسل ندارین عواقبش بکشین

چون غسل ندارن ناخنشون آسیب میبینه؟؟؟؟

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...

ناخنکارت نباید تماما موادو ریموو میکرد باید یه لایه نازک از مواد و جامیزاشت چون خیلی سوهان کشیده تا کاملا موادو برداره به صدف آسیب زده  منم ریمو کردم ولی این اتفاق نیفتاد

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...
ناخنکارت نباید تماما موادو ریموو میکرد باید یه لایه نازک از مواد و جامیزاشت چون خیلی سوهان کشیده تا ...

پیش یه ناخن کار دیگه رفتم برا ریموو بع خودم گفتم نمیخوام مواد بمونه 

پیش یه ناخن کار دیگه رفتم برا ریموو بع خودم گفتم نمیخوام مواد بمونه

اشتباه کردی باید یه لایه از مواد میموند

الانم تا ناخنهات رشد کنه باید مواظبت کنی ریشه سالمه فقط صدف آسیب دیده مرتب کوتاهشون کن