2777
2789
عنوان

دخترم دوهفته مدرسه نرفته بنظرتون دکتر عمومی گواهی پزشکی مینویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 30 پست
اوایل ابان بود

ببخشید سوال میکنم

علایمش چی بود

دختر من مدام سرفه داره و هی یه مدت خوب میشه باز برمیکرده دکتر بردم گفت آلرژیه.اینسری تب کرد چرک خشک کن داد.از دیشب چرک خشک کن میدم.گفت گوش و گلوش ملتهب هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله خیلی ها میرن سفر تفریح به بهونه مریض بودن

واقعا؟

من دور و برم ندیدم

بعد چ جور درس رو ب بچه میفهمونن؟

عنه همسر از کربلا اکمد ، چهارشنبه پسرمو ۲ زنگ زودتر بردم خونه، جمع فرآیندی رو درس داده، خودم موندم توش چه برسه ب بچه😁

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
دو هفته؟ مگه چش بوده ۲هفته نرفته؟

عزمزم دوبار ویروس مختلف گرفت ... یکماهه منو دخترم درگیریم. بازم الان چند روزه تب داره سرفه داره....

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
واقعا؟من دور و برم ندیدمبعد چ جور درس رو ب بچه میفهمونن؟عنه همسر از کربلا اکمد ، چهارشنبه پسرمو ۲ زن ...

براشون اهمیتی نداره میگن تو مدرسه یاد میگیره بعدا 

عین شما نیستن ک بدو بدو بیان بهش یاد بدن

مدرسه‌ی پسر من اصلا گواهی نمیخواد دیگه دوران گواهی دادن تموم نشده؟ صحبت کن با مدرسه بگو حالش خوب نبو ...

من اصلا مدرسه و درس برام مهم نیس چون میشه اونارو جبران کرد اما جون بچه اگه چیزیش بشه نه. دخترم تب داره

ببخشید سوال میکنمعلایمش چی بوددختر من مدام سرفه داره و هی یه مدت خوب میشه باز برمیکرده دکتر بردم گفت ...

ویروس جدیده  یماه  تو بدن بچمه

ببخشید سوال میکنمعلایمش چی بوددختر من مدام سرفه داره و هی یه مدت خوب میشه باز برمیکرده دکتر بردم گفت ...

پسر من از اول مهر چندبار سرمای خفیف خورد و سریع خودش خوب شد،منم میگفتم خوب شده و نمیبردم دکتر چون علائم سرماخوردگیش از بین میرفت زود 

یه شب با حال عمومی خیلی خوب مثل همیشه خوابید،نصف شب هی میدیدم این داره تکون میخوره بی قراره تو خواب گفتم شاید دستشویی داره بردم دستشویی دوباره آوردم دیدم ناله میکنه و جابجا میشه،حتی ذره ای تب نداشت،گذشت تا صبح شد،یهو دیدم کلا نفسش نمیاد سینش کامل بالا پایین میشد موقع تنفس هذیون میگفت داد میزد و میگفت نفس ندارم،بردم دکتر با معاینه ی قفسه سینه سریع گفت بستریش کن  

دوباره بگم که حتی یه ذره هم تب نداشت که من شک کنم به عفونت ولی ریه هاش شدید عفونت کرده بود  

دکتر اطفال ببر حتما ریه هاشو معاینه کنه با گوشی پزشکی چک کنه،من هیچوقت فکر نمیکردم یه شبه عفونت ریه به اون شدیدی معلوم بشه اونم بدون هیچ تبی

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من اصلا مدرسه و درس برام مهم نیس چون میشه اونارو جبران کرد اما جون بچه اگه چیزیش بشه نه. دخترم تب دا ...

آهان بخاطره اون داری میبری دکتر 

آخه نوشته بودی گواهی مرخصی میخوای فکر کردم بخاطره مدرسه داری میبری که گواهی بگیری

انشالله که زود خوب بشه 

ولی اگه بیماریش طول کشیده بهتره چکاپ بده مخصوصا آز ویتامین دی و زینک که جفتش اگر پایین باشه باعث میشه اصلا مریضی خوب نشه پشت هم مریض بشن

پسر من سال پیش اینجوری شد که دو هفته نرفت مدرسه یک روز خوب بود میغرستادمش مریض میشد شبش ! آزمایش داد زینکش کم بود دکتر دارو داد خورد تا آخر زمستون دیگه مریض نشد ( فقط اینکه سر خود ندیاااا ویتامین بدنش حتما چک بشه) 

پسر من از اول مهر چندبار سرمای خفیف خورد و سریع خودش خوب شد،منم میگفتم خوب شده و نمیبردم دکتر چون عل ...

همین دیشب بردم متخصص اطفال .سرم هم زدن براش

گفت داروهاش یک هفته باید مصرف کنه

سرفه ش کم تر شده یه مقدار ولی نیفتاده

تبش هم قطع شد البته

آهان بخاطره اون داری میبری دکتر آخه نوشته بودی گواهی مرخصی میخوای فکر کردم بخاطره مدرسه داری میبری ک ...

عزیزم اتفاقا کم‌خونی کمبود دی کلسیم اینا داره

همین دیشب بردم متخصص اطفال .سرم هم زدن براشگفت داروهاش یک هفته باید مصرف کنهسرفه ش کم تر شده یه مقدا ...

خب پس چیزی نیست انشالله فقط حواست باشه دوره درمان رو کامل کن عفونت کهنه نشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خب پس چیزی نیست انشالله فقط حواست باشه دوره درمان رو کامل کن عفونت کهنه نشه

خیلی خیلی استرس دارم حالم بد

کسی نیست خودمو خالی کنم انقدر اضطراب دارم

گریه دارم مدام.اگر کوچکترین ناراحتی کنم دخترم خیلی بهم میریزه

دیگرانم همش میگن تو خیلی ترسویی فلانی

چون‌من کلا ترس از بیماری شدید دارم 

دارو مصرف میکردم قبلا