2777
2789
اره خودشم قبول داشت اما شوهرم نیست بلکه نصف مردای شهرن برده جنسیش ... ب حدی ک تودفتر نوبت میزنه واسش ...

وای چه وحشتناک 

قانونی نیست این هرزه ها رو جمع کنن؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خودشم قبول داشت اما شوهرم نیست بلکه نصف مردای شهرن برده جنسیش ... ب حدی ک تودفتر نوبت میزنه واسش ...

بسم الله، خوب چرا جمعشون نمیکنن، این بی حیاها رو .

یا خدا نشونه های اخرالزمانه.

من بودم ، زنگ میزدم وزارت اطلاعات، چون مطمینا پلیس شهرتونم، مشتریشونه.

خدا نسل این فاح     شه ها رو از زمین برداره، برکت رو از رو زمین برداشتن

دوست داری داستانت رو برام تعریف کنی (اینجا یا خصوصی)

چی بگم  کدوم داستان و بگم   خخخ شوخرم از ۱۵ سالگیش با یه زن ۵۰ ساله اشنامیشه بعد اون زن بادختربزرگش اشناش میکنه  دختراش متولد ۸۲ یکیش  یکی ام کلاس هفتم   اولی سه بار طلاق   دومی یبار   

باهم رابطه جنسی گروهی داشتن و باهمه ی مروای شهر و حتی شوهرخالم و پسرداییمم داشته ... دروهمسایه و همه ... 

شوهز زنه شیرین عقله یچیزی تو مایه های سندروم داونا ولی  سندرومی نیست .. 

زنه بیماره  شب و روز فقط کارش رابطه جنسیه   من اوایل شک میکردم ولی  اصلا مغزم نمیرفت ب سمت همچین چیزی چون مثلا ماهی دوبار این شماره یه تماس ۵۰ ثانیه ای فق‌ داشت 

نزدیک یه دهه اس ک ازدواج کردم   و تازه پارسال متوجه این موضوع شدم ... جداشدم ۱۰ ماهه  ولی باید رجوع میکنم بخا‌ر بچه هام و اوارگیشون  یبار گریه کرد گفت اونا دست ازسرش برنمیدارن  شوهرمم خوشگله خیلی چشم رنگی قدبلند  و دماغ خیلی کوچیک و زاویه فک و کلا خیلی بی نقص و زیباست  اون زنم الان نزدیک ۶۰ ۶۵ سالش باید باشه فک کنم  خیلی ب هردری زدم اما زنه یه سوراخی واسه نفوذ پیدامیکرد و خب بلدبود راه تحریک شوهرمو منم دیگه قید شوهر و همه چیو زدم الانم فقط ب خودم و بچه هام فکرمیکنم ولی میگم خدا چجور حق من زندگیم و بچه هامو ازشوهرم و اون زن خواهدگرفت ؟ مدامم استوری میزاره زنه خدایا شکرت    امام زمان دیگه ظهور کن و   خدایا منو همنشین ارباب بی کفن کن و اصلا  مغز ادم سوت میکشه ک این مارو ایسگا کرده یا خدارو ؟ 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بسم الله، خوب چرا جمعشون نمیکنن، این بی حیاها رو .یا خدا نشونه های اخرالزمانه.من بودم ، زنگ میزدم وز ...

بعضی وقتا ب زندگیشون نگاه میکنم میبینم چقد جلوتر ازمنن  گندکاریاشونو دارن مدام سفر پول و هدیه  فراوون از دوسپسرای مختلف و مدام ب عیش و نوش و گشت و گذار زندگی های ماهم ک با یه افسار ب دستشون دارن میکشن    اونوقت من ؟  افسرده داغون گریون مدام توخونه و بچه داری طلاق ب دردم نخورد  برگشت فایده نداره جدایی سخته  بچه ها وحضانتشون هووووف هزارتا غم تودلمه  میگم نکنه خداهم طرفدارشونه ؟ 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بسم الله، خوب چرا جمعشون نمیکنن، این بی حیاها رو .یا خدا نشونه های اخرالزمانه.من بودم ، زنگ میزدم وز ...

باعث لذت تفریح و هیجان توشهرن  کی جمعشون کنه؟  هزارتا خونه و زندگی ب دستشون خراب شد  خدا میدونه ک چی کشیدم سراینا  موهام یهو سفید شد من اصلا فک میکردم این جور راب‌ه ها فق‌ توفیلماست واقعیت نداره   یکسال درد ‌کشیدم   روحم انگار سرطان گرفته بود ذره ذره روانم و ازدست میدادم  وای هزارالله اکبر ک چی کشیدم و تازه حامله هم بودم و یه بچه دوساله هم داشتم  خودمو میزدم بیخوابی گشنگی  هرشب زیر سرم  اعسردگی خشکی شدید چشم ناشی از گریه ی زیاد بی کسی وااااای  ک خدایی ک راحت ازاینا بگذره رو قبول ندارم 

بعضی وقتا ب زندگیشون نگاه میکنم میبینم چقد جلوتر ازمنن گندکاریاشونو دارن مدام سفر پول و هدیه فراوو ...

نگو، استغفرالله، اون خانم مصداق مفسد فی الارض.

اون استوری و ... بلانسبت شما، گوه خورده.

خدا اون کلا ول کرده، اینجوری نگو.

خدا نکنه، یک ثانیه شما جای اونا باشی.

ان شالله مشکلات زندگی شما هم رو به راه میشه، همین اه بچه های امثال تو همچین دامن اون و دختراشو بگیره.

بدبختی از این بدتر که حتی بچه ۱۴،۱۵ سالشم کرده فاح  شه تا بتونه مردا رو بکشه سمت خودش.

الان شما بخاطر بچه هات حاضری برگردی، هر سختی رو تحمل کنی ، بعد اون خاک برسر بخاطر شهوت و پول بچه شو کرده عروسک دست مردا

نگو، استغفرالله، اون خانم مصداق مفسد فی الارض.اون استوری و ... بلانسبت شما، گوه خورده.خدا اون کلا ول ...

بچه ش و گذاشته بود ازبجگی واسه پدوفیلیا مثلا از ۷/۸ سالگیشو خبردارم ک هرکی تمایل ب بچه داشت دختر دومیش  الان ک یه نوه هم داره سه سالشه  پسره اونم با ایناست 

نگو، استغفرالله، اون خانم مصداق مفسد فی الارض.اون استوری و ... بلانسبت شما، گوه خورده.خدا اون کلا ول ...

نصف تاوانی ک توزندگیم دارم پس میدم و اگه اونا داشتن الان سه تا کفن پوسونده بودن   دردایی ک میکشم سنگ و اب میکنه و میگه خدایا حداقل بگو ب تاوان کدوم گناه انقد میسوزونیم ؟  

باعث لذت تفریح و هیجان توشهرن کی جمعشون کنه؟ هزارتا خونه و زندگی ب دستشون خراب شد خدا میدونه ک چی ...

دم اذان، میگم خدا کنه همه حرفات دروغ باشه، سر درد شدم والله.

خدا خودش نسل همچین آدمایی رو از رو زمین جمع کنه.

ان شالله مشکلاتتون ، برطرف بشه.

شوهرتون خودش از خواب بیدار بشه و دیگه نره سمت این فتنه ها.

ان شالله عاقبت بخیری بچه هاتو ببینی

دم اذان، میگم خدا کنه همه حرفات دروغ باشه، سر درد شدم والله.خدا خودش نسل همچین آدمایی رو از رو زمین ...

@غزل_نامدار     تاپیکای پارسالم و بخون  همش هست ... لحظه ب لحظه

چی بگم کدوم داستان و بگم خخخ شوخرم از ۱۵ سالگیش با یه زن ۵۰ ساله اشنامیشه بعد اون زن بادختربزرگش ...

هیچوقت میدون رو برای دشمن خالی نکن . وقتی شیر میدان رو خالی کنه شغال میونداری میکنه . شوهرتو برش گردون و ازش مواظبت کن . جنس  مرغوب خیلی مشتری داره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .