2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بعضیا میگن رابطه جنسی براشون جدای از عشقه

رابطه جنسی داشتن با ی نفر یعنی نهایت عشقی ک بهش داره. البته بجز افراد هوس باز و بیمار. 

بنظرم مزخرفه ک ادم بگه عشق و رابطه جدا از همن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
رابطه جنسی داشتن با ی نفر یعنی نهایت عشقی ک بهش داره. البته بجز افراد هوس باز و بیمار. بنظرم مزخرفه ...

بنظرت وقتی مردی برای سال ها فقط و فقط با یک زن خیانت می‌کنه می‌تونه هوس باشه؟ صادقانه جواب بده شوهر خودم نیست

بنظرت وقتی مردی برای سال ها فقط و فقط با یک زن خیانت می‌کنه می‌تونه هوس باشه؟ صادقانه جواب بده شوهر ...

اون حتما دوسش داره! 

ولی درکل مردی ک ب ینفر دیکه متعهده و خیانت میکنه ادم درستی  نیست! 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
بنظرت وقتی مردی برای سال ها فقط و فقط با یک زن خیانت می‌کنه می‌تونه هوس باشه؟ صادقانه جواب بده شوهر ...

شوهرم از ۱۵ سالگیش تا الان با یه پیرزن وهمزمان دخترش رابطه جنسی داره  .... التماس های شدید ازسمت اون خانوم بود ۱۰ ماه جداشدم ک تاپیکام گویاس بیچارگیم هست قصددارم مجددرجوع کنم امیدوارم ادم شده باشه حداقل

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

اون زنشو دوس نداره عاشق همون نفر سومه زنش نهایت برای بزرگ کردن بچه هاشه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد