2777
2789

شبا اون بره طرکار روزا من نگهدارم روزا من برم سرکار بچه ها رو اون نگهداره کارای خوه هم انجام بدم خودم بنظرتون شدنیه؟؟؟میخوام برم کارگری از 7 صب تا 7 شب بچممم یکسالشه کسیم نیست بخوام پیشش بزارم شوهرمم فعلا بیکاره...تا حالام بیرون کار نکردم نمیدونم چجوریه چقدر سخته

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف

کدوم شهری؟

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما میگی بیکاره بعد میگی شبا اون بره سرکار؟

بخاطر یه مشکلی بیکار بود الان داره تموم میشه اون مشکل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف

حقیقتاً من خونه داری رو برای زن میپسندم مگه اینکه توی یه ارگان دولتی کار کنه... 

بچت همسن بچه منه 

میمونه پیش پدرش؟! 

شوهرت نمیتونه بره اسنپ 

یا کارگری؟! 

بالاخره مرد بره کارگری خیلی بهتر از اینه که زن بره 

خدا بهت کمک کنه 

بیرون پر از گرگه... مواظب خودت باش

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
میتونی مهد کودک کار کنی بچه تم ببری اونجا؟

حقوقاش واقعا کمه باید دوره هم بگذرونم ولی بازم نگاه میکنم اخه 5 تومن خیلی کمخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف