2777
2789
عنوان

میخوام همزمان برم سرکار با شوهرم نوبتزم بچه نگهداریم بنظرتون شدنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست
بخاطر یه مشکلی بیکار بود الان داره تموم میشه اون مشکل

آها. خب این جوری خیلی سخته ولی خب نشدنی نیست. در کل خیلی بهتون فشار میاد. ۷صبح تا ۷ شب کار میکنی. بیای خونه باید بچه نگه داری. اگه بچه‌تون شب زود میخوابه خوبه بازم.

حقیقتاً من خونه داری رو برای زن میپسندم مگه اینکه توی یه ارگان دولتی کار کنه... بچت همسن بچه منه میم ...

منون گلم شوهرم میره سرکار ایشالله یه مشکلی بود بخاطر اون چند ماه از کار افتاد وگرنه خیلی کاریه ولی هر چقدرم باشه حقوقای الان کمه دوست دارم زودتر خونه بخریم خودمونو سروسامون بدیم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوقاش واقعا کمه باید دوره هم بگذرونم ولی بازم نگاه میکنم اخه 5 تومن خیلی کمخ

کاری کن که درامد اصلی رو شوهرت داشته باشه ببین اخلاقش چطوره از فداکاریت سواستفاده نکنه. ببینه تو میتونی بشینه خونه دور کار نره.

کاری کن که درامد اصلی رو شوهرت داشته باشه ببین اخلاقش چطوره از فداکاریت سواستفاده نکنه. ببینه تو میت ...

اره ازین میترسم چون دور ورم خیلی دیدم راستش دقیق نمیدون ولی بهش میخوره

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف
منون گلم شوهرم میره سرکار ایشالله یه مشکلی بود بخاطر اون چند ماه از کار افتاد وگرنه خیلی کاریه ولی ه ...

ان‌شاءالله خدا کمکتون کنه عزیزم❤️

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
حقوقاش واقعا کمه باید دوره هم بگذرونم ولی بازم نگاه میکنم اخه 5 تومن خیلی کمخ

کمه نمی ارزه

اما بچه ت پیشته

از من میشنوی بچه ی کوچیک داری فعلا پیشش بمون تا ۳سالگیش

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش