2777
2789
دوتا ماشین فروختیم کلی وام گرفتیم خونه داربشیماما بگم خونه ازخودمون نداشتیم زمین اینها داشتیمادمیزاد ...

تو ازدواج کردی من مجردم خرج ازدواج و خونه ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنده خدا من 33 سالمه 207 دارم . تا ب خوام ب لکسوس برسم میرم اون ذنیا

خوب یه آقای ۳۳ ساله میره دنبال زن و زندگی  لکسوس به چه درد میخوره آخه

ماشین باید امن باشه و آدم به مقصد برسونه.

دیکه حالا چخ فرقی داره چی باشه

آدم پیر میشه لکسوس به دردش نمیخوره همراه به دردش میخوره

خوب یه آقای ۳۳ ساله میره دنبال زن و زندگی لکسوس به چه درد میخوره آخهماشین باید امن باشه و آدم به مق ...

من با این قیافه و اخلاق همراه میخوام چیکار . اینجوری ک باید ی لکسوس بدی جای مهریه بعدشم برمیگردی سرخونه اول . 

عجب ....خونه ماشین کار داری کسی بهت زن نمیده؟منطقی نیست باید یه جا ایراد داشته باشه

نه . شک داری؟ پسر خاله من اخلاق و ظاهر و کار داشت زنش طلاق گرفت من ک دیگه. ..

عجب ....خونه ماشین کار داری کسی بهت زن نمیده؟منطقی نیست باید یه جا ایراد داشته باشه

من پدرم تند خو بوده دایم تو خونه دعوا داشتن . منم ضعف اعصاب دارم . قیافمم واقعا تعریفی نیست . نه قیافه نه اخلاق دست خودم نبوده.  کسی ک بتونه ازدواج کنه خیلی خوبه

من پدرم تند خو بوده دایم تو خونه دعوا داشتن . منم ضعف اعصاب دارم . قیافمم واقعا تعریفی نیست . نه قیا ...

پول رو به‌جای ماشین خرج روانشناس خوب کنید حل میشه

قیافه ام والا همیشه آدم در حد خودت پیدا میشه

یه دختر معمولی قد کوتاه مثلا که نمیره دنبال پسر قد بلند خیلی جذاب

پول رو به‌جای ماشین خرج روانشناس خوب کنید حل میشهقیافه ام والا همیشه آدم در حد خودت پیدا میشهیه دختر ...

مشکل همینه . شما لکسوس بخری بهتره یا با ی دختر معمولی باشی؟

من تعجب میکنم ، شما وقتی تصمیمت رو گرفتی ، مسیر زندگیت هم مشخصه ، چرا تاپیک میزنی نظر میخوای . برای بحث کردن با بقیه ؟ 😐

خوب هر کاری دوست داری رو انجام بده دیگه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم