2777
2789
خوب یه آقای ۳۳ ساله میره دنبال زن و زندگی لکسوس به چه درد میخوره آخهماشین باید امن باشه و آدم به مق ...

من برم با ی دختر معمولی زیر ی سقف ک هیچ حسی ندارم بهش . ک شاید تو 50 بدردم بخوره؟ کی الان بالای 50 عمر میکنه . چ تفکرات قدیمی دارن اینجا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پول رو به‌جای ماشین خرج روانشناس خوب کنید حل میشهقیافه ام والا همیشه آدم در حد خودت پیدا میشهیه دختر ...

اصن اینا رو ول کن کی گفته چون من معمولی و قد کوتاه باید برم سراغ ی معمولی. مگه من رو قیافم کار کردم؟

من تعجب میکنم ، شما وقتی تصمیمت رو گرفتی ، مسیر زندگیت هم مشخصه ، چرا تاپیک میزنی نظر میخوای . برای ...

دوست عزیز تاپیم،زدم ک روشنفکر نظر بده.  متاسفانه طبق معمول اطلاعات کاربرای اینجا از خودم کمتره

۵۰سالت بشه قاعدتا میفهمی کدوم بهتره

فک میکنم جوابی نداره برا هیشکدوم! 

بماند ک میگن هیچکس زشت نیست!!

ولی حالام صحبت از جذاب و زشت کردی  اینو بدون . من با یک دهم پول این ماشین میتونم . ی دختر جذاب رو از نظر شما نگه،دارم. 

موفق 

دوست عزیز تاپیم،زدم ک روشنفکر نظر بده. متاسفانه طبق معمول اطلاعات کاربرای اینجا از خودم کمتره

سوال پرسیدی نظراتشونو دادن تو که نمیتونی بجز نظر خودت نظر کس دیگه ای رو قبول کنی تایپیک زدنت چیه 

تو سایت زنونه چی میخوای اصلا فکر کردیم زن هستی جوابتو دادیم 

سوال پرسیدی نظراتشونو دادن تو که نمیتونی بجز نظر خودت نظر کس دیگه ای رو قبول کنی تایپیک زدنت چیه تو ...

دقیقا منم فکرکردم خانومه جوابش رو دادم بهتره بره همون کاری که میخواهد روانجام بده