2777
2789
عنوان

اتاق خوابم کرم افتاده

248 بازدید | 31 پست

از این کرمای سفید آبکی گاهی روی در و دیوار سقف راه میرن موندم از کجا میان نه چیزی داخل اتاق هست که بگنده نه جایی هم هست که بگم از اونجا در میان خونه مون طبقه سومه فقط یه لوله بخاری به بیرون هست که اونم بخاری روشنه از اونجا امکانش نیست در بیان پنجره هم گاهی وقتا باز میزارم این کرمای چندش یعنی از کجا در میان خدایا

کل. اتاقم سم پاشی شده فقط هم داخل اتاق من از این کرما هست 

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

بگرد منبع رو پیدا کن حتما منبعی داره

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

😐😂

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنجی چیزی نذاشتین توو اتاق؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
حتما توی لوله بخاری یه پرنده ای چیزی مرده کرم زده ب اون چکش کن

اره راست میگی اینم هست 

گلدونی چیزی نداری ؟باغچه ای؟شاید پرنده لونه داره نزدیکت

گلدون کاکتوس هست کنار تختم ولی ندیدم از گلدون در بیان

اتاقتو کاملاً خالی کن قشنگ جارو دستمال بکش دوباره پهن کن حتماً چیزی هست... 

توی لوله بخاری هر چیزی باشه تهش میره توی بخاری و میسوزه! بیرون نمیاد که... 

حالا اگه تابستون بود یه چیزی ولی الان که بخاری ها روشنه امکانش نیست

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
تخمه خوراکی نداری تو اتاق از تخمه ام میاد بعضی وقتا

نه اصلا خوراکی داخل اتاق نمیزارم