2777
2789
عنوان

پسرم از دیشب یسره بالا میاره چیکار کنم🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 49 پست
این چه نظر نامحجوب و عجیبیه این همه بیمارستان و مطب خصوصی و دکتر !!!!مگه کدوم شهرید که بیمارستان کود ...

شهر ما کلا ۳ تا بیمارستان داره فقط یکیش متخصص اطفال داره دوبار کارم گیر بوده بردمش هر دوبارم دارو اشتباهی داده اخرین بارم خواب اور داده بود بچه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزاربالابیاره طبیعیه یاویروسه یامیکروب که بدن داره برای خارج کردنش تلاش میکنه تاسه روزجلوشو نگیر خود ...

شما متخصص اطفالید!!!!!

بچه ده ماهه رو نباید ریسک کرد 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بزاربالابیاره طبیعیه یاویروسه یامیکروب که بدن داره برای خارج کردنش تلاش میکنه تاسه روزجلوشو نگیر خود ...

این چه حرفیه خانم؟! تهوع زیاد باعث میشه آب بدن بچه کم بشه و تب کنه این بچه هم ده ماهشه در معرض تشنجه. 

شما متخصص اطفالید!!!!!بچه ده ماهه رو نباید ریسک کرد

وقتی مادری در برابر مریضی بچش اونم ده ماهه اومده اینجا نظر میخواد و منتظره ما بگیم ببرش دکتر و خودش نمیدونه

بالاخره یکی هم هست بگه بزار همینطور بمونه😐

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
شهر ما کلا ۳ تا بیمارستان داره فقط یکیش متخصص اطفال داره دوبار کارم گیر بوده بردمش هر دوبارم دارو اش ...

اسنپ و رو گوشیت نصب کن دکتر انلاین ویزیتش کنه دارو بده بهش حتما باید امپول دریافت کنه چون این ویروس به شدت بچه رو ازار میده بعد از امپول حتما از دکترش بپرس که تا چند ساعت چیزی نخوره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
و هی اب بدن نوزاد کم و کمترر بشه.......😑

تعادل اب و املاح بدن بهم میریزه. دقیقا برای برادرم تو بچگی اتفاق افتاد و باعث تشنجش شد دور از جون بچت اسی... اسهال و استفراغ برای بچه بی نهایت خطرناکه

شهر ما کلا ۳ تا بیمارستان داره فقط یکیش متخصص اطفال داره دوبار کارم گیر بوده بردمش هر دوبارم دارو اش ...

تهوع نیازی به تخصص نداره ببر بزار یه دارویی بدن تهوعش قطع بشه. بدنش کم اب بشه تب می‌کنه 

تعادل اب و املاح بدن بهم میریزه. دقیقا برای برادرم تو بچگی اتفاق افتاد و باعث تشنجش شد دور از جون بچ ...

جالبه برام که یه مادر ندونه تب یا اسهال و استفراغ برای بچش چقدر خطرناکه و بگه عمومیا هیچی حالیشون نیست

پس توقع داره بشینه دعا کنه بچه خوب شه!

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝

بهر حال قطره قطره ام شده نذار آب بدنش کم بشه ببین مثلا سیب رنده کن آبشو بده بهش

آب با نمک خیلی کم

در حد مزه کردن یچیزی بهش بده مثل سیب زمینی اینا

موز.برنج کته یا آبش

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...