۱۰ ماهشه از دیروز چیز خاصیم نخورده غذا دیشب خوابید طرفای ۵ بود بیدار شد واسه شیر دادم همون لحظه بالا اورد با حجم زیاد خوابید بازم صب شیر دادم بازم همهرو همون لحظه بالا اورد نمیدونم چشه شیر خودمم نمیدم بگم از خودمه چیکار کنم دکترشم امروز مطب نیست🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ دکتر عمومیم قبلا واسه سرماخوردگی اینا بردم سر در نمیارن دارو اشتباهی میدن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
این چه نظر نامحجوب و عجیبیه این همه بیمارستان و مطب خصوصی و دکتر !!!!مگه کدوم شهرید که بیمارستان کود ...
شهر ما کلا ۳ تا بیمارستان داره فقط یکیش متخصص اطفال داره دوبار کارم گیر بوده بردمش هر دوبارم دارو اشتباهی داده اخرین بارم خواب اور داده بود بچه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزاربالابیاره طبیعیه یاویروسه یامیکروب که بدن داره برای خارج کردنش تلاش میکنه تاسه روزجلوشو نگیر خود ...
شما متخصص اطفالید!!!!!
بچه ده ماهه رو نباید ریسک کرد
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شهر ما کلا ۳ تا بیمارستان داره فقط یکیش متخصص اطفال داره دوبار کارم گیر بوده بردمش هر دوبارم دارو اش ...
اسنپ و رو گوشیت نصب کن دکتر انلاین ویزیتش کنه دارو بده بهش حتما باید امپول دریافت کنه چون این ویروس به شدت بچه رو ازار میده بعد از امپول حتما از دکترش بپرس که تا چند ساعت چیزی نخوره
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱