2777
2789
عنوان

پسرم از دیشب یسره بالا میاره چیکار کنم🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 49 پست
استارتر الان بچت حالش چطوره؟؟شیر دادی بهش؟؟

الان بازی میکنه تب نداره  اسهالم نیست  اب جدید گذاشتم جوش بیاد شیرشم یکی جدیدشو باز کنم بدم اگه خوب نشد زنگ بزنم بابام بیاد ببریمش یجای دیگه دکتر 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
الان بازی میکنه تب نداره اسهالم نیست اب جدید گذاشتم جوش بیاد شیرشم یکی جدیدشو باز کنم بدم اگه خوب ...

صبونه ندادی؟ اول شیر میدی؟ کاش یه سیبزمینی ابپز می‌دادی ته دلشو بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم بجای این حرفا یکم متنو درست بخون بچم اسهال نداره دوم اینکه من کجا گفتم نمیبرمش گفتم متخصصش نی ...

من خودمم تجربه زندگی تو شهر کوچیک رو دارم حداقلش یه بیمارستان داره که عمومی کشیک بده

اینکه ببریش متخصص خیلی عالیه ولی اینکه منتظر بمونی که فقط ببری پیش متخصص بده

بله شما گفتی استفراغ

دوست عزیز هم اسهال و هم استفراغ اب بدن کم میکنه جدا از اون علایم تشخیصی به حساب میاد و ممکنه تجربه کاربرای اینجا بدردت نخوره 

سالها پیش نوزاد یک ساله فامیل نزدیک من دور از جون بچت بخاطر استفراغ فوت شد و توی اون تایمی بچه علامت داشت چون شهرکوچیک رفته بودن مهمونی بچه رو نبردن دکتر!!

صلاح ملک خویش خسروان دانند من وظیفه خودم دونستم راهنماییت کنم و هشدار بدم

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝

عزیزم پسرمنم ۱۱ماهشه مثل بچه شما اول بالا آورد چندباری، بردم دکتر امپول زدن خوب شد بد اسهال گرفت یک هفته دیگر اسهالش بودم معلوم شد ۴تا دندون داره باهم درمیاره برای بچه شما اگه ویروسی نباشه ممکنه بخاطر دندون درآوردن باشه نگران نباش ببربیمارستان اطفال تا دکتر خودش بیاد...

عزیزم پسرمنم ۱۱ماهشه مثل بچه شما اول بالا آورد چندباری، بردم دکتر امپول زدن خوب شد بد اسهال گرفت یک ...

پیام دادم تو اینستا ب متخصصش گفت ابو شیرشو عوض کن چون میگی تب و اسهال. نداره ممکن بخاطر طعمو املاح اب باشه خوب نشد دارو تجویز میکنم که خداروشکر یکم قبل شیر دادم دیگه بالا نیاورد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید