2777
2789
عنوان

چرا میگین فرش بافتن سخته

94 بازدید | 16 پست

من دلم ب همین فرش بافتن‌خوشه

این تنها هنریه ک یاد گرفتم و میتونم‌ازش پول در بیارم

پادرد چشم درد کمر درد داره اما همهه کارا سختی خودشونو دارن

من زیادم خودموو اذیت نمیکنم ی تابلو فرشو ۶ ماه طول میکشه تا تموم میکنم

سرگرمی خوبیه من کنارش پادکستم گوش میدم‌آهنگ میگیرم

اخه بعضیاتون تو تایپک های قبلم گفتین نباف 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که کیست زانو واریس گرفتم البته قالی بود نه تابلوفرش دستام از اون موقع جون ندارن عصباش اسیب دیدن ز ...

ربطش به ام اس چیه؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

من با فرشبافی ارامش میگیرم  وحالمو خوب میکنه 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ته دل آدمو خالی میکنن ک

چند وقته میبافی؟  

نشستن طولانی در فضای بسته باعث میشه

خودت تشخیص دادی ؟ 

مادرمن 40 سال فرش بافته 

خودم از بچگی پای دار قالی بودم  چنین مشکلی نداشتیم 

خواهرم  اصلا بلد نیست گره بزنه فقط درس خونده الان ام اس داره 

ام اس دلیلای دیگه داره که اولیش استرسه (بافتن فرش باعث کمتر شدن استرس میشه ) دومیشم از سردی بدن هستش 

خودت تشخیص دادی ؟ مادرمن 40 سال فرش بافته خودم از بچگی پای دار قالی بودم چنین مشکلی نداشتیم خواهرم ...

نه اطراقم دوسه نفر دیدم حالا اگه دلت دعوا میخواد من حوصله ندارم طرف بعد چهل سال قالی بافی ام اس شدیدش بروز داد اول هم از دستش شروع شد .

نه اطراقم دوسه نفر دیدم حالا اگه دلت دعوا میخواد من حوصله ندارم طرف بعد چهل سال قالی بافی ام اس شدید ...

پس زمینه ارثی دارین