2777
2789
عنوان

دیشب یه اتفاق بد تو خونه افتاد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 77 پست
مرسی که میفهمی🌹🌱

ببین عزیزم من خودمم بچه دارم 

فقط راهکارش  اینه تامیتونید ب بزرگه محبت کنید قربون صدقه برید 

اصلا پیشش ب کوچیکه اهمیت ندید 

تامیتونید ب بزرگه احساس مسئولیت و عزیزبودن بدید مخصوصا توفامیل 

اون ۴ ساله فکرمیکنه کوچیکه جاشو گرفته اون ۱۰ ماهه الان محبتو نمی‌فهمه اما ۴ ساله میفهمه 

پس تامیتونید ب فامیلای هم ک میان خونتون بسپرید شده با اشاره که پیش بزرگه اصلا ب کوچیکه محبت نکنن 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
بخدا داشتم همین و تایپ میکردم ک این تجربه رو هرکی ک دوتا بچه داشته بافاصله کم داره من ک فاصلشو ...

دقیقا 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادم افتاد پسر داییم 4 سالش بود وقتی توجه بقیه رو به برادرش میدید که 6 ماهش بود میگفت اینو بندازین ب ...

پسربزرگم میگه نی نی و بندازیم جلو سگا بخورنش   یکی دیگه سفارش بدیم من اینو دوس ندارم 😂 بعدم میگم باشه مامان میندازمش  میگه نععععع گناخ داره بعددیگه داداش نداشته باشم ؟   تکلیفش باخودش معلوم نیست بعضی وقتا میگم باحرفاش میخواد واکنش مارو ببینه ک حساسیم ک لجبازی کنه یا نه 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

به خدا خیلی مواظبشیم جوری ک دلمون واسه کوچیکه کبابه میگیم کمبود محبت میگیره تو جمع اصلا ب کوچیکه محل ...

الان اون 4 سالهه بیشتر توجه لازم داره این کارا رو میکنه تا تمرکز و توجه بقیه رو بخره شده با اسیب زدن چرا؟

چون همه یهو چشمشون برمیگرده سمتش

بچه های دوم چون کوچیکترن خیلی متوجه توجه دیگران نمیشن ولی خواهر برادر بزرگترشون یه عالمه احساس دارن که کلمشو بلد نیستن بگن برای بیان کردن

لازمه که بزرگتره مهمد هم بره چون هم فاصله میگیره تا حدودی از خونه و اتفاقات خونه هم با بقیه آشنا میشه و طرز برخوردو رفتار درست رو یاد میگیره

بابا خانما به خدا ربطی ب تربیت تداره پسر من ۱۴ماهشه دختر داداشم ۶ماهشه اگه حواسم ب پسرم نباشه دختر داداشم میکشه یعنی تا میبینش بهش حمله ور میشه

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
خب اون دیگه بزرگه ۵سالشه از مرحله بغل و اینا خارج شده فقط یکیو میخواد باهاش بازی کنه منم اینو بغل می ...

خب عزیزم اونم محبت میخواد. کوچیکه رو بذار زمین اینم بد عادت میکنی بعد برو تمام حواستو بذار با بزرگه بازی کن حواستم هست کاری نکنه

پسربزرگم میگه نی نی و بندازیم جلو سگا بخورنش یکی دیگه سفارش بدیم من اینو دوس ندارم 😂 بعدم میگم با ...

اره والا ربطی هم ب تربیت نداره 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
حسادت اوکیه ولی با لگد بزنه تو صورت بچه ۱۰ ماهه نشون میده تربیتش مشکل داره، والا بچه ۳ ساله من دیگه ...

میترسم ریپ بزنم اول امضات نوشتی خواهر😅

ببین الان اون ۴ ساله وجودش پر از خشم. میدونی چرا چون فکر میکنه کوچیکه جاشو گرفته .چون الان کوچیکه شده مرکز توجه همه .

من یکیو می‌شناختم پدرومادر آروم گل اما ۵ساله کوچیکه رو انداخت زمین خونریزی مغزی شد 

فقط‌راهش اینه ک محبت کنن ب بزرگه .چون ۴ ساله الان هیچی جز محبت وتوجه نمیخواد اونم یااومدن کوچیکه‌ دریغ کردن ببین چی میشه دیگ هرچی هم آروم وتربیت شده باشه یادش میره

کاش من میفهمیدم کسایی ک بچه پشت سرهم نداشتن اصن بچه ندیدن  ازدواجم نکردن  اصن امروزم ب هردلیلی مدرسه نرفتن چرا تو این تاپیک الان با پشتکار زیاد دارن کامنت میزارن و شعار میدن ؟  بابا خوده خوده اون دکترای پروفسور روانشناسی کودکم  توخونش اگه دوتابچه پشت سرهم باشه دقیقاااا همین مشکلو دارررره  رب‌ی ب تربیت و بی ادبی و عصبی و پرخاشگریه و مادر بد داشتن و پدر زنجیری داشتن و اصلت و محل تولد و بیش فعالی و هزار پسوند و پیشوند وبرچسبی ک ب بچه ۴ ساله طفل معصوم زدید ندارههه

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

خب عزیزم اونم محبت میخواد. کوچیکه رو بذار زمین اینم بد عادت میکنی بعد برو تمام حواستو بذار با بزرگه ...

میگم عزیزم چون دوست داره بزرگه همش یکی باهاش بازی کنه و حرف بزنه منم همین کارو میکنم چون این کوچیک تره یکسره می‌ره اسباب بازی هاشو برمیداره اونم عصبانی میشه میزنش مجبورم بغل کنم سمت هم نرن خیلی خیلی باهاش بازی میکنم تا کمبود محبت نداشته باشه باباشم میاد دائم بابزرگست همه روشارو امتحان کردیم اینجوری بهتر جواب داده انگاری

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
میگم عزیزم چون دوست داره بزرگه همش یکی باهاش بازی کنه و حرف بزنه منم همین کارو میکنم چون این کوچیک ت ...

بزارش مهد بزرگه رو عزیزم  هم خودش سرگرم میشه  هم بچه کوجیکه  در امانه هم خودت ی نفس میکشی مگه یه مادر چقد توان داره  من اولی و ازدوسالگی گذاشتم مهد خیلی خوب شد رفتارش

الان مشکل من بچه نیست ،ربطی هم ب تربیت نداره این دومی به دنیا اومد اینجوری شد ، دنبال زیر بغل ماری؟

اره مشخصه مشکل نداره

به جای تولید مثل قبلش باید مشاور صحبت می‌کرد تحت نظر اون

دانشجو پزشکی 

وای الان اون کوچیکه خوبه

فقط خدا رحم کرد 

میخواستن عملش کنن بردن بیمارستان یه دکتره خدا خیرش بده نذاشت عمل کنن بااینکه حجم خونریزی مغزی زیاد بود گفت جذب میشه فقط یه هفته بچه رو نگه داشتن تب کرده بود داروهای ضدتشنج میزدن مادرش دادمیزد چیزی بشه خودشو ازبین میبره 

دکترای اونجا میگفتن چون ب بزرگه اهمیت نداده بودن بزرگه پر حسادت بود 

اشتباه مادر پدره بوده ک فقط ب کوچیکه محبت میکردن