2777
2789
عنوان

دیشب یه اتفاق بد تو خونه افتاد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 77 پست
بچه کوچیکتر و اصلا از بغلش پایین نذاره بخاطر حسادت منم بچه اولم یکسره کوچیکه رو میزد دیگه الان همیشه ...

بچه اول بغل نمیخاد؟ اون بچه از بی توجهی شما اسیب دیده که کوچیکه رو میزنه

بچه کوچیکتر و اصلا از بغلش پایین نذاره بخاطر حسادت منم بچه اولم یکسره کوچیکه رو میزد دیگه الان همیشه ...

اینجوری که بیشتر بچه بزرگه رو تحریک میکنی بیشتر حسادت میکنه... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه ربطی ب تربیت داره اتفاق میوفته بچه حسادت میکنه

حسادتم کنه پدر و مادر باید حواسشون باشه، گیریم بچه اول خواست بزنه بچه کوچیکه رو از پله پرت کنه پایین، باید وایسیم نگاه کنیم بگیم واااا بچه س حسادت میکنه؟

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

ینی مغزشون قد فندوق هم نیست ادمو پشیمون میکنن از تاپیک گذاشتن ،دقیقا شما ح دل منو زدی ،دنبال زیر بغل ...

اینا مشخصه بچه کوچیک پشت سرهم ندیدن حتی بچه ۸ساله دیدم حسودی می‌کنه اینکه ۴سالشه طفلی هیچی نمی‌فهمه چه برسه تربیت .

فقط خیلی حواسش باشه اصلا زمین نذاره تا یکم بیخیالش بشه حالا هم که اینجور شده عیب نداره بچه تا بزرگ شه هزار جاش زخمی میشه .

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

منم پسرم بزدگم سه و نیم سال دومی یکسالشه اره دعوامیکنن باهم  و یه وقتایی بزرگه با پاش میزنه ب باسن دومی یوقتایی گازش میگیره یوقتایی لپاش و محکم میکشه و فک میکنم تجربه مشترک بین همه ی بچه های پشت سرهم باشه توبچگیشون  ولی خیلی هممممم همدیگه رو دوس دارن  ولی پسربزرگم و خیلی تذکر میدم ک اگه داداششو اذیت کنه از چیزی محروم میشه و اون خیلی کوچولوعه خیلی دوست داره  ب زبون لچه میگم نی نی میگه عاشق داداشمم  یکم کمترشده و مثلا هفته ای یبار دعواشون سر بگیره  قبلا ک هیچی بش نمیگفتم میزاشتی بچه رو میکشت درجا 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

خودتو مشغول کن که یادت نیاد از نظر احساسی هم به بچه اول خیلی برسین تا این اتفاق تکرار نشه

به خدا خیلی مواظبشیم جوری ک دلمون واسه کوچیکه کبابه میگیم کمبود محبت میگیره تو جمع اصلا ب کوچیکه محل نمیدیم

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
اینجوری که بیشتر بچه بزرگه رو تحریک میکنی بیشتر حسادت میکنه...

من بغلم میکنم ولی همه حواسم به اولیه باهاش حرف میزنم شعر میخونم تا کلا یادش بره کتک زدن 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
ربطی ب تربیت نداره چون سنش کمه داره ب بچه دومی حسادت میکنه فکر میکنه الان اون عزیز شده اقتضای سنشه

حسادت اوکیه ولی با لگد بزنه تو صورت بچه ۱۰ ماهه نشون میده تربیتش مشکل داره، والا بچه ۳ ساله من دیگه در این حد میدونه که نباید کسی رو کتک بزنه، خشونت چیزیه که بچه توی خانواده یاد میگیره

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

اینا مشخصه بچه کوچیک پشت سرهم ندیدن حتی بچه ۸ساله دیدم حسودی می‌کنه اینکه ۴سالشه طفلی هیچی نمی‌فهمه ...

بخدا داشتم همین و تایپ میکردم ک این تجربه رو هرکی ک دوتا بچه داشته بافاصله کم   داره     من ک فاصلشون دو سال و نیمه    و همجنسن دوتاپسر  هرچی بزرگترمیشه دومی بهتردارن میشن همبازی میشن والاشوهرم و داداشش ۵ سال اختلاف سنی دارن  هرجا توخیابونم همو میبینم گلاویز میشن  هنوزباهم نمیسازن بهم حسادت دارن 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

حسادتم کنه پدر و مادر باید حواسشون باشه، گیریم بچه اول خواست بزنه بچه کوچیکه رو از پله پرت کنه پایین ...

هیشکی نمیشینه نگاه کنه اون یکی بزندش یهو پیش اومده 

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
حسادتم کنه پدر و مادر باید حواسشون باشه، گیریم بچه اول خواست بزنه بچه کوچیکه رو از پله پرت کنه پایین ...

بابا حتما حواسش نبود ما نمیدونیم اخه چه نادری وایمیسته نگاه میکنه بچشو ب این حال بندارگزن 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
بچه اول بغل نمیخاد؟ اون بچه از بی توجهی شما اسیب دیده که کوچیکه رو میزنه

خب اون دیگه بزرگه ۵سالشه از مرحله بغل و اینا خارج شده فقط یکیو میخواد باهاش بازی کنه منم اینو بغل میکنم همه حواسم بهش باهاش بازی میکنم شعر میخونم کلا یادش بره کتک زدن الان خیلی بهتر شده باهاش

خانما یواشتر شما یا بچه ندارید یا یه دونه دارین نمیدونید قضیه چیه اکثر بچه های اولی بعد اومدن دومی ح ...

من خودم بچه اولی ای بودم که دو تا خواهر و برادر کوچیکتر از خودم داشتم با فاصله سنی کم، کلا خشونت نشان دهنده تربیت نادرسته