2777
2789

برج 2باردار طبیعی خارج رحم شدم خیلیییییییییییییی اشتباه کردم ازون اول نرفتم پیش دکتر آصف جاه رفتم دکتر زنانم که دکتر لاهوتی بودن (البته به ف ال نیک میگیرم چون اون موقع اصلا اصف جاه رو نمیشناختم و خوشحالم مرکز مام دکتر سربازی رو قبول داره برا عمل لاپارسکوپی ولی من رفتم بیمارستان ارش با امپول بچم سقط شد *)دیگه از برج2 هی درگیربودم تایکنه رفتم پیش دکتر سربازی گفت عکس رنگی رحم بده ببینیم چی به چیه؟ گفت بیا عمل شو حتی نوبت عمل هم بهم داد ولی دلم نبود برم سربازی عمل م کنه راجع به دکتر اصف جاه تحقیق کردم رفتم پیشش . این و بگم نوبت دهیش سخته ولی دم منشی هاشو ببینید کارتون راحت میشه(خودتون میدونید منظورم چیه)خیلی خیلی کارم راحت شد . مثلا امروز ویزیت شدم که نوبت عمل بگیرم خواست خداشد و کنسلی داشتن من پس فرداش نوبت عملم شد 40میلیون زیر میزی گرفت الهییییییییییییییییییییی حلالش و حدود 65تومن هم هزینه ی عملم شد . چیزی که برام جالب بود ایشون وقتی میخواد عمل کنه مثل بقیه دکترای که ادعای تخصص توین زمینه رو دارن نه ازم ازمایش خواست نه دارو داد واسه تخلیه روده نه چیزی در حالیکه خواهرم چندماه پیش با دکتر سربازیلوله هاشو بست 3روز قبل بنده خدا هیچی نخورد و کلی دارو قبل عمل و این دااستانها . اما متد درمانی اصف جاه خیلی خاص هست و جالبتر اینکه وقتی لاپاراسکوپی رو شروع میکنه به رحم .لوله ها و .......... همین ماه ابان 1403 عمل شدم توجه میکنه اگر گیری یا مشکلی باشه همه رو ی باره حل و رفع میکنه .الهییییییییییییییی خیر ببینه بحدی عملم خوب شد که حد نداره یکی از لوله هام و بست و گفت لوله دیگه ت سالمه حتی میتونی طبیعی اقدام کنی و رحمم سپتوم داشته اونم برام برداشته و کلییییییییییییییی چسبندگی رحم که برام باز کرده بود . الهی هر جا هست سالم باشه . خیلی ازش راضی م و ازینکه انتخابش کردم راضی م . ی تجربه اگر اورزانسی باید عمل بشید روزهای شنبه و چهرشنبه خود اصف جاه ویزیت میکنه . ولی روزهای دیگه دکتر اصف جاه نیست دستیارش ویزیت میکنه برید حتی اگر نوبت نداشتید خانم مهربان خیلی ماهه از کاظمی بهتره با اون حرف بزنید بگید از راه دور اومدید و ........ شک نکنید بهترین و تنهاترین دکتر زنان که عمل سزارین و لاپاراسکوپیش بی نظیره امیدخدا اسفند میرم ای وی اف دعام کنید دوباره مادر بشم و میخوام سزارین مم بدم اصف جاه عزیز . خیلی دوستش دارم . راستی افرادی که عمل میمکنید با اصف جاه بعد عمل ی کمربند و پماد مینویسه گرونه نخرید بگید خونه دارم لزومی نداره الکی پول بدید .عمل هاشم بیمارستان لاله تهران انجام میده ی شب بعد عمل بستری میشی فردا خودش میاد کامل عمل تو توضیح میده و مرخصی . خیییییییییییییییییلی ماهه خداروشکر داریمش

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم