2777
2789
عنوان

شوهرم از غذاهام ایراد میگیره

936 بازدید | 75 پست

هر چی درست میکنم یه چیزی میگه

خونه خودمونم ساس زده باید با بدبختی هرروز برم مواد خوراکی رو از خونه بردارم بیارم خونه خودمون غذا بذارم

پدرم درمیاد

بعد اقا میاد یه روز میگه نپخته یه روز میگه بدمزه شده

زن شریکش از ایناست که شغلش قنادیه و تو پیجش کیک میفروشه 

بعد همش میاد خونه میگه امروز نمیدونی چه کیکی درست کرده بود و داده بود شوهرش بیاره سرکار

تا حالا زنه رو ندیده ولی همش از آشپزیش تعریف میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعاً غذاهات بد میشه یا ایراد الکی میگیره

نمیدونم واقعا

البته خب تازه ازدواج کردم و قبل ازدواجمم کار خونه نمیکردم و کم تجربمم

مامانمم آشپزیش خیلی حرفه ای نیست

تنها کسی که آشپزیش عالیه زن عمومه که اونم چیزی به آدم یاد نمیده

خب انتقاد پذیر باش شاید ۱ درصد راست میگه شایدم داره الکی اذیتت میکنه دلش از جای دیگه پره گیر داده به غذاهات

ازش یه پول ولم بگیر برو کلاس آشپزی و شیرینی پزی شرکت کن.

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

الان پخت کیک چه ربطی به آشپزی داره؟

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
خب انتقاد پذیر باش شاید ۱ درصد راست میگه شایدم داره الکی اذیتت میکنه دلش از جای دیگه پره گیر داده به ...

اتفاقا دوست دارم برای خودمم یاد بگیرم ولی جایی رو نمیشناسم

شماهم یه بارازیه مرد دیکه تعریف کن 😐😐😐اینقدربدم میادمقایسه می کنند اکه واقعا غذات بدباشه میتونه بگه غذات رو بهتر درست کن چه کاری اسم زن یکی دیگه بیاری مگه خودشون بی عیب ونقص هستند

بگو مقایسه کاردرستی نیست....شماهم سعی کن غذای موردعلاقه اش  را باحوصله درست کنی ...قرار نیست همه غذاهارو خانومها استادانه درست کنن همه ما توی بعضی غذاها تبحر داریم ...همون که خوب بلدی رو درست کن تا روزای دیگه هم خدابزرگه