2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم چیزی برای مادرش میخره مادرشوهرم قایمش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 18 پست
ناشکر یعنی از شما تشکر نمیکنه ؟

ن یعنی میگه مگه چکار برام کردید هیچکار برام نمیکنن پسرام به چشمش نمیاد خیلی شده من دوتلشو مثال زدم شاید صد بار بیشتر

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
ن یعنی میگه مگه چکار برام کردید هیچکار برام نمیکنن پسرام به چشمش نمیاد خیلی شده من دوتلشو مثال زدم ش ...

خب اینبار همسرتون هم بودن بلند بگید عزیزم مادرت خیلی دلخورن شما براشون خرید نمیکنی و کاری نمیکنی 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینبار همسرتون هم بودن بلند بگید عزیزم مادرت خیلی دلخورن شما براشون خرید نمیکنی و کاری نمیکنی

اگه همسرم بیشتر خرید و شورشو در اورد چی؟ 

دفعه پیش گوشت گرفتیم دو کیلو هم برا اونا گرفت من تو پله بودم شنیدم مادرشوهرم با عجله قایمش کرد اومدنی به رو خودش نیاورد اصلا وقتی برم خونشون ناهار و شام حاضری میخورن احترام نمیزارن منم زورم میاد شاغلم هستم اما با حخانوادم اینطور نیستم

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️