2777
2789

خوراکی و پول بهش میده قایمش میکنه مثلا گردو داد یبار قایمشون کرد زیر برنجاش یا قند داد یه گونی بهش گفتم کله قندان ک همسرم بهت داد گفت ن نمیدونم اصلا به روی خودش نمیاره

درنهایت سر حرف بشه میگه هیچکار برام نمیکنه

چی بگم بهش واکنشم چی باشه؟

خیلی متوقع هست

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

ایشون از شما قایم می‌کنه که نکنه خونه شما دعوا بیفته ؟؟

دیگه شما چرا سراغ خوراکی که همسرت داده میگیری ؟؟؟

مثلا میخوای ازت تشکر کنه یا چی؟؟

بنظرم به روش نیار 

شاید خجالت می‌کشه 

شاید میگه نکنه دعواتون بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از سیاستشه ...مادرشوهر منم همین مدلی بود...شما چند بار به روش بیار مثلا بگو مادرجان ازون گردوها که فلانی خرید شکستین بخورین؟ ما برا خودمون هم خریده بودیم خوشمزه بودن...جلوی جاری و برادرشوهر و اینا هم بهش بگو که بفهمن همسرت میخره

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
خوب چرا می‌پرسید که اینجوری جواب بشنوید ؟! بهتره خودتون پیشنهاد بدین برای مادرشون با هم چیزی بخرید ا ...

همسرم پنهان نمیکنه مادرش پنهان میکنه و ناشکره من مشکلی ندارم از ناشکریش و توقع زیادیش بدم میاد

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

اصلا چرا میپرسی ازش؟بذار راحت باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همسرم پنهان نمیکنه مادرش پنهان میکنه و ناشکره من مشکلی ندارم از ناشکریش و توقع زیادیش بدم میاد

همون مادرش وقتی باهم ببرید براش این حرفها تموم میشه اما همش بپرسید اونم قایم میکنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ایشون از شما قایم می‌کنه که نکنه خونه شما دعوا بیفته ؟؟دیگه شما چرا سراغ خوراکی که همسرت داده میگیری ...

ن گلم سیاستشه ک سر حرف میشه بگه مگه چکار برام کردید فکر میکنه همسرم به من نمیگه و میده بهش خجالت و ایناهم نمیکشه میلیاردرن

خوب چرا می‌پرسید که اینجوری جواب بشنوید ؟! بهتره خودتون پیشنهاد بدین برای مادرشون با هم چیزی بخرید ا ...

مشکل استارتر اینه که مادرشوهرش میشینه میگه پسرم برام هیچ کاری نمی کنه .ایشونم زورش میاد

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
مشکل استارتر اینه که مادرشوهرش میشینه میگه پسرم برام هیچ کاری نمی کنه .ایشونم زورش میاد

چون ایشون میپرسه دایم احتمالا اونم احتمالا فکر میکنه عروسش راضی نیست که قایم میکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اصلا چرا میپرسی ازش؟بذار راحت باشه

خب همش میگه پسرا مردم چه کارها ک براشون نمیکنن اما پسرا من.... درصورتی همش میدنش بخوره بازم نلشکره منم یبار گفتم بزار به روش بیارم نگه نکردین و نمیکنین طرف میلیاردره

چون ایشون میپرسه دایم احتمالا اونم احتمالا فکر میکنه عروسش راضی نیست که قایم میکنه

عزیزم فقط یبار پرسیدم بقیش میبینم پنهان میکنه

دقیقا

2810