2777
2789
عنوان

کسی بوده که خیانت ج شوهرشو فهمیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 50 پست
بنظرم شما چیزی ازش دیدی یا اینکه میشناسیش وگرنه اینجوری نمیشه که الکی بخوای اینقدر استرس بگیری !!!خب ...

گوشیش الان چند ساله ک رمزشم بلدم همش هم دستمه 

اما سه چهار سال پیش دو سه بار چت دیدم ازش بعد اون بی اعتمادم واقعا زندگی بدردنمیخوره بدون اعتماد

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کشف نکن بزار خودش تو خفا تموم شه.ب روش بیاری جنگ و دعوا و میری و تمام میاد تو زندگیت بعدا میای میگی ...

جدی خیانت جنسی طرفتم بدونی فکرت همینه راجبش

کشف نکن بزار خودش تو خفا تموم شه.ب روش بیاری جنگ و دعوا و میری و تمام میاد تو زندگیت بعدا میای میگی ...

بی خیال چت و این برنامه ها شو.مردم با خیلی بدتر از اینها زندگی خودشون رو دوباره ساختن.اگه زندگیت هفتاد درصد خوبه قطعا به ادامه دادن می ارزه.بی خودی کام خودتون رو تلخ نکنید.

اره.ب بعد جدایی ات فکر کن اگ بهتره برو.اگ ن بشین و انتقامت ب قول دوستان باخوردن گشتن پسنداز پرکن بچه هات بزرگ کن بعد ک پشتت گرم بود هرکاری خواستی بکن.دست خالی و بی پناه نرو فقط

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

۸ ماه پیش فقط یه چت معمولی ازش دیدم اونم سر روکم کنی با همکاراش. با وکیلم حرف زدم کارای طلاقمو اوکی کنه فهمید تمام بدنش میلرزید گفت کجا بزارم بری تو همه زندگیمی فهمید قصدم جدیه گفت بچه رو بهت نمیدم گفتم بمونه واسه خودت همه کار کرد نرم ازش حق طلاق گرفتم الان به شدت ترس از دست دادنمو داره. هنوزم باورم نمیشه چون شوهرم یه فرشته به تمام معناس 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
ول کن خاهرم بزار زندگیش بکنه تو این گرونی و ...مرد پیدا نمیشه ک بخاد پدری کنه یا دلسوز باشه.

زندگی که همش توش شک هست چه دردی میخوره. 

خودشون واسه زندگیشون مرد باشه و نیازی به مرد دیگه ای نداشته باشن

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

یکی از دوستای پدرم به همسرش شک می‌کنه یه روز تعقیبش می‌کنه میبینن می‌ره با یه خانمی میرن تو باغشون یکم وایمسسته بعد از دیوار پشتی که کوتاه تر بوده می‌ره توی باغ یواشکی از پنجره نگاه می‌کنه که بلههه داره ‌....می‌کنه محکم با لگد درو باز می‌کنه هرررچی شیشه و تلویزیون و لوازم بوده خورد می‌کنه دستش از آرنج تا مچ پاره میشه اصلا وحشتناک بعد اون زنه چادرشو رو کلش میندازه صورتش پیدا نباشه میدوئه بره بیرون با لگد از کمرش می‌زنه پرتش می‌کنه که فقط ببینه کیه همسایه طبقه پایین ما بوده چون رفتو آمد زیاد داشتیم با همسر این خانم آشنا شدن بعد حسابی کتکش میزنه .باورتون میشه زنه یه پیرزن که نوه داشته شوهر نداشته و اصلا زیبا نیست فقط یه زبونی داره مارو از لونش می‌کشه بیرون همین همسر اون آقا خییلی خوشگل تره و عروس و داماد داشتن متاسفانه بخاطر ابروش جدا نشد و همه دارایی شوهرش که پولدارم هست زد به نام خودش حق طلاق هم گرفت تا می‌تونه داره خرج می‌کنه .پوست شوهره رو کنده مثل یه هم خونه آن الان

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
۸ ماه پیش فقط یه چت معمولی ازش دیدم اونم سر روکم کنی با همکاراش. با وکیلم حرف زدم کارای طلاقمو اوکی ...

منم چند سال پیش ازش چت دیدم منم ب غلط کردن انداختمش البته ن با وکیل اینا 

کلا گذاشتم رفتم دیگه آدم ب این مغروری چند باری اومد دنبالم 

ی چب بهش بگی برمیخوره میخوره بار اخر اومد دنبالم هرچی بهش گفتیم نرفت چندین ساعت موند تو حیاط ک برم 

اما بازم بعد اون ازش چت دیدم 

تو همون یکی دو سال سه بار اینا ازش چت دیدم هر بارم ی دعوایی انداختم 

اما دیگه چند سالع چیزی نمیبینم فعلا خودش بیخیال شده انگار چونکه فکرش درگیره 

الان توهم باهاش رابطه داری

موضوع من متفاوته.هر چیزی که خیانت نیست.شوهر من با خانم خراب چند ماه تو خونه من زندگی کرد.هر بار هم خانمه یه خاطره ای از خودش به جا می زاشت.از همه بدتر عطر ادکلنی بود که روی بالش زده بود.انگار کل ادکلن رو خالی کرده بود.به عمد.به عمد.مردها واقعا بی شرفند.

موضوع من متفاوته.هر چیزی که خیانت نیست.شوهر من با خانم خراب چند ماه تو خونه من زندگی کرد.هر بار هم خ ...

هی قلبم هزار تیکه شد بخدا دیگه اصلا نمیدونم چی بگم 

خدا عوضشو ازش دربیاد

نه کاری نمیکنه ک مشکوک بشم الان فقط فک میکنم اگه اینکارو کرده باشه چیولی قبلنا مشکوک بود چند سال پیش

وقتی همیشه شک داری و یه حالتی بهش انگ میزنی اونم میگه خب چه کاریه برم واقعا انجام بدم ، انگش که روم هست

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂